Коя зодия е вашата връзка, според това кога е започнала?

Вижте мнението на астролозите
30 май 2020 07:00, Михаела Лазарова
4
Коя зодия е вашата връзка, според това кога е започнала?
Снимка: Istock

Всичко има своя зодиакален знак. Не само хората се раждат с определена зодия. Държавите имат зодия, другите създания, дори фирмите. Защо любовната ви връзка да няма зодия? Разбира се, че има. В момента, в който тя се е родила и любовта ви е пламнала помежду ви, тази магия се е случила в определен момент, под определено зодиакално съзвездие.

Вероятно вие и партньорът ви сте наясно със съвместимостта на личните ви зодии и дали си пасват в астрологичен план. Как да прецените кога се е родила вашата връзка? Всяка връзка започва по различен начин. Преценете сами кога е бил първият път, в който и двамата като двойка сте разбрали, че оттук нататък ще бъдете заедно. Това е и моментът на раждането на връзката ви. Дали това ще е първа среща или първа целувка, преценете сами, защото вие най-добре знаете кога точно е началото на романтичната ви връзка.

Овен (21 март – 20 април)

Вие двамата обичате да се състезавате помежду си. Връзката ви е свързана с любовни битки, съревнования, надпревара. Това е и най-честата причина за конфликти между вас. Ако успеете да откриете начин да канализирате енергията си към нещо градивно във вашата връзка, тези битки няма да пречат на отношенията ви, а ще ви помогнат да ги изведете на ново ниво. Връзката, родена под знака на Овен е пламтяща, горяща. Тя има резки спадове и възходи, енергична и бурна е. За да я запазите задълго, трябва да се концентрирате повече в охлаждането на страстите. Със сигурност никога няма да ви е скучно заедно, но внимавайте любовта ви да не изгори бързо. Можете да забавите това, ако се научите да сте по-търпеливи.

Телец (21 април – 20 май)

Парите имат значение за връзката ви. Телците са зодия, която оценява стойността на парите и знае как да ги спестява и харчи. Така е и във връзката ви под знака на Телеца. Заедно можете да печелите и пестите много, дори да не се занимавате с доходоносна професия. Винаги намирате начин. Умеете да инвестирате и да постигате целите си. В най-лошия сценарий връзката ви ще бъде белязана от непрестанни сметки. Така любовта ви ще се превърне в отчет за разход и приход.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
свободия дедова преди 1 месец
дедовците са за бойко
3
3
 
1
 
! Отговори
зодия идиот преди 1 месец
това е спалнята на бойко ясно
2
2
 
2
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 месец
Айде стига глупости... ц ц ц ц
1
2
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 месец
глупости не сме зодии