Маникюр с петна, може да си го направите и вкъщи

Трябват ви пъстри лакове и светла основа
13 юни 2020 15:25, Иванка Гъркова
3
Маникюр с петна, може да си го направите и вкъщи
Снимка: IStock

Тази година асиметрията властва навсякъде около нас – по дрехите, обувките, аксесоарите, дори и в маникюра. Колкото по-нестандартни са формите, толкова по-добре. А и след социалната изолация, когато се научихме да правим много неща сами, се срещат все по-малко перфекционисти.

В случай, че вече все по-често се лакирате у дома и обичате да сте с различни нокти всяка седмица, то днешното ни предложение е за вас. Маникюрите с точки и петна, които се застъпват или преливат едно в друго, станаха често срещани по време на пандемията. Останали у дома, много жени просто си слагаха светла основа и експериментираха отгоре – капваха различни цветове докато тя все още не е изсъхнала или с помощта на гъба сякаш рисуваха върху бялото платно. А резултатът е страхотен!

Това лято ще са актуални ноктите с петна. Колкото по-безформени, но цветни са, толкова по-добре ще пасват на банския и пъстрите дрехи, които носите на плажа или в офиса. Затова ви предлагаме четири идеи, които да пробвате у дома:

Розово-оранжеви петна

 

Тази идея е подходяща за по-дълги нокти. Трябва да ги оформите хубаво с пила и отгоре просто да направите няколко петна във светло и тъмнорозово, както и оранжево.

Най-добре е да използвате гумичката на молив, която да топвате в отделните нюанси и с нея да отпечатвате върху ноктите. Може и да ползвате част от гъба, като изрежете с ножица така, че да има кръгла форма.

Дори не е нужно да „запечатвате“ отгоре с безцветен лак. Ако сте по-сръчни, може да сложите и надписи с бяло – „love you“, „I can“ iили други.

 

Как се рисува върху канава вижте в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да гласуваме за най-голям кич в България,бас хващам,че титлата непоклатимо и без конкуренция ще спечели Беновска - царицата на кича!Такъв кич,човек и да иска ,няма как да го измисли!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както се казва - луд на шарено се радва!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селска безвкусица.