Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 юни

Меркурий ще заеме ретроградна позиция
15 юни 2020 12:08, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 юни
Снимка: Istock

Меркурий ще заеме ретроградна позиция. Това може да ни направи по-чувствителни, фокусирани върху нуждите си в любовта. Ще си зададем въпроса дали получаваме това, което заслужаваме. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, възможно е с половинката ви да преосмислите отношенията ви, това как съжителствате заедно. Ще направите преглед на битовите ви нужди, а някои от вас дори може да обсъдят идеята да имат дете. Необвързаните Овни ще помислят върху това дали роднините им не се бъркат твърде много в изборите им в любовта.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на вниманието на любимия човек. Това ще ги накара да преосмислят доколко те са грижовни към него. Мисли за миналото може да ви разсеят от романтиката. Не си го позволявайте. Това може да ви направи реактивни. Направете крачка назад, за да откриете отговорите, които ви вълнуват. Възможно е да се натоварите психически, а това да навреди на връзката ви.

Близнаци

Близнаците може да се разочароват, особено ако не се чувстват ценени от партньора си. Може също така да се почувствате като този, който винаги дава, но рядко получава. Ако изпитвате тези емоции, това е показател, че трябва да обърнете сериозно внимание на ситуацията. Мисли за миналото, какво сте правили и това как не е било взаимно, ще развалят настроението ви. Тези от вас, които нямат връзка, ще мислят повече за финансите си, отколкото за това как да създадат нови взаимоотношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: интимнолюбов и зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Меркурий ще заеме ретроградна позиция"===Извинявайте много, ама от декември насам пишете за ретрограден Меркурий, писахте още вчера я е заел, днес по-ретрограден ли е станал? Аман от глупости.
2
0
 
0
 
! Отговори
Йоланта Евливата преди 3 години
Като те подгони хормона, няма зодия-модия. Всичко се върти около *****. Айде чук**** се и умната !
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По някога си права Мише