Ретроградният Нептун носи промени

Явлението настъпва на 23 юни
23 юни 2020 19:14, Дарена Найденова
5
Ретроградният Нептун носи промени
Снимка: pexels.com

Явлението ретрограден Нептун се случва всяка година, но през 2020-а ефектът от него може да се усети по-силно от обичайното поради времето, в което настъпва и заради ситуацията, в която се намираме от няколко месеца. Планетата забавя ход в знака Риби от 23 юни до 28 ноември.

Нептун е планетата, която управлява въображението, объркването и психическото вдъхновение. Тя е гениалният художник на небето. През година, която вече включва пандемия, гражданско неподчинение и случаи на полицейска бруталност, ретроградният период на Нептун ще ни помогне да се сбогуваме със стария си начин на живот, който вече не ни е нужен. Ще се потопим в неизвестното и макар в началото това да изглежда трудно и объркващо, имаме огромна нужда от промяна.

Много от нас ще започнат начисто. Може би ще намерите нови приятели или ще станете част от общност, която отговаря на нуждите и интересите ви. Именно там най-накрая ще се почувствате на правилното място и ще усетите приемственост на всичките ви негативни и позитивни качества.

Ретроградният Нептун ще ни помогне да се откъснем от властващи близки и приятели, както и да напуснем отношения, в които се чувстваме потиснати и застрашени. Може да загубим партньори, с които не виждаме едно и също бъдеще. Този период ще ни накара да се сбогуваме с миналото, но това може да е доста трудна и болезнена задача. Въпреки това, не забравяйте че промяната е належаща, за да продължите напред и да намерите щастието, което заслужавате.

Периодът от 23 юни до 28 ноември може да затрудни различаването на факти от фантазия. Пригответе се да бъдете залети от странни новини, независимо дали те идват от приятели, или официални източници. Ако усетите, че нещо ви натоварва изключително много, свободни сте да изключите компютъра и телевизора, за да намалите нивото на стрес.

Защо е добре да свалим розовите очила, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Нептунастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
До:ТУЛУПА преди 3 години
Не се е сетил, можеше и гардероб да напълни!
4
0
 
1
 
! Отговори
ТУЛУПА преди 3 години
Дано Ретроградния Меркурий не донесе промени, че Барба Ганьос потърква доволно ръчички, приготвил е няколко шкафчета + ракла и скрин!
3
5
 
0
 
! Отговори
бкъфй преди 3 години
е от това се страхува другарката импексова , бутането и от столчето ше се случи !
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, айде стига вече! От м. декември насам - ретрограден Меркурий (няколко пъти), ретрограден Сатурн, оня ден ретроградна Венера...Съсипаха я тая държава!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току що изпуснах доза зловонни газове.