Как да си върнете любовта на партньора според зодията му?

Близнаците късат с вас най-често, защото им е доскучало
26 юни 2020 21:24, Михаела Лазарова
3
Как да си върнете любовта на партньора според зодията му?
Снимка: Istock

Разделите са болезнени и трудни. Преминаването през тях е процес, който оставя много болка и рани, а понякога ни кара и да осъзнаем, че сме допуснали грешка. Ако сте решили да опитате отново да се съберете с партньора си, трябва да имате предвид неговата зодия. Различните зодиакални знаци реагират по свой начин на молбите за втори шанс. Ето как да си върнете любовта според зодията на партньора ви.

Овен

Спечелването обратно на сърцето на Овена не е невъзможно, стига да знаете пътищата към него. Трябва да изиграете всичките си ходове правилно. Овните са уязвими, когато веднъж са били наранени. Ако сте скъсали по ваша вина или вие сте инициирали раздялата, Овенът ще се нуждае от много убеждаване, че втория път всичко ще бъде наред. Тази зодия не се разпада лесно, поне не и видимо. Трябва да сте много сериозни и искрени, за да спечелите Овена отново. Най-важното е да му дадете време и пространство. Бъдете постоянни в доказването на добрите си намерения.

Телец

Ако се опитвате да спечелите отново Телец, не трябва да забравяте да използвате логиката, не въображението си. Телците не искат романтика и преструвки. Те държат на искреността. Искат да са сигурни, че втория път всичко ще бъде наред. В противен случай трудно можете да си върнете Телец, който веднъж е изгубил доверие. Нужно е време, за да стигнете отново до сърцето на Телеца, ако изобщо успеете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Плазмодий преди 1 месец
Още веднъж го напиши, може и да се сетиш.