Как да подготвим визията си за лятото

Кажете сбогом на тежката основа и червилото
29 юни 2020 16:09, Иванка Гъркова
5
Как да подготвим визията си за лятото
Снимка: pexels.com

Лято е, а температурите се покачват и въздухът става все по-тежък. В горещината единственият продукт, който трябва да използвате в изобилие, е слънцезащитният крем. Освен него обаче има и друг начин, по който да избегнете топящия се грим по лицето ви. Решението е в смяната на рутината ви и подготовката ѝ за по-топлото време.

Да, червените ви устни и опушените очи ще продължат да изглеждат невероятно през лятото, просто сменете тежките си формули за лице, за да избегнете залепване и разтапяне по лицето ви.

Ето четири лесни начина, по които да подготвите грима и кожата си за лятото.

Хибридни продукти

През лятото обичате да носите малко дрехи, които да ви осигуряват прохлада през деня, нали? Е, същото трябва да направите и с подхода си към грижа за кожата. Използването на тежки кремове може да ви изиграе лоша шега през деня и да чувствате тежест и мазнина в жегата.

Вместо това опростете рутината си, заменяйки текущата си продуктова гама с хибридни формули. Помислете за матиращ слънцезащитен крем, който създава гладка основа за нанасяне на грим, или пък лек овлажнител, който служи и за грунд за лицето ви. Минералните слънцезащитни кремове имат лоша репутация, защото понякога оставят бяла следа върху кожата.

Затова е добре да се насочите към продукти с билкови екстракти, които минимизират зачервяването и дразненето, като същевременно осигуряват защита от слънцето. Също така е важно да заложите на леки кремове, които ще хидратират кожата ви, но никога няма да я омазнят допълнително.

А може ли да носим фон дьо тен през лятото, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къпети са от врем' на врем' и тургайти дизудурант!
2
0
 
3
 
! Отговори
Драго преди 3 години
Аз обичайно си бръсна триъгълника (околохуйното пространство) и толкоз. Той пак си смърди, *** поне да не ми е топло.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тренировки, и тренировки. :)