Седмичен любовен хороскоп за 29 юни – 5 юли

Вълнуваща седмица за Девите
29 юни 2020 15:13, Михаела Лазарова
4
Седмичен любовен хороскоп за 29 юни – 5 юли
Снимка: Istock

Време е да поемем пълна отговорност във всички области на живота си, включително и за любовта. Определено подходът ни по отношение на любовните въпроси ще е много по-зрял. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Динамична любовна седмица може да очакват Овните. Ако сте във връзка и партньорът ви е направил нещо, което ви кара да се чувствате зле, докато преследвате мечтите си, то вече няма да можете да игнорирате проблема. Всъщност може да решите, че е по-добре да сте сами. Ако сте необвързани, желанието ви да намерите своята половинка ще бъде още по-силно. Въпреки това не започвайте връзка само за да не сте сами.

Телец

Спор между вас и половинката ви може да се превърне в сериозен скандал. Това ще важи за онези двойки, които имат съществени разлики в гледните точки, особено за общото бъдеще. Вече няма да могат да игнорират проблема. Необвързаните представители на зодията ще копнеят за половинка, която да им помогне да продължат живота си по един нов начин. Може да се окажете привлечени от интересна личност.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, ако партньорът ви проявява несериозно отношение към финансите ви, тогава това може силно да ви разочарова. Искате да сте на една и съща вълна, когато става въпрос за вашите дългосрочни цели и това как да ги постигнете. За съжаление е възможно разликите между вас да са по-големи, отколкото сте си мислили.Време е за сериозни разговори. Необвързаните Близнаци ще бъдат емоционално по-затворени за любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари