7 тенденции в облеклата за лято 2020

Ето кои са те
30 юни 2020 21:00, Ивета Иванова
0
7 тенденции в облеклата за лято 2020
Снимка: Pixabay

Времето става все по-топло и вече можем да прекарваме повече време навън. Лятото съвсем скоро официално ще е тук и трябва да помислим за гардероба си през следващите месеци. Ето кои тоалети ще са голям хит, според "Female First".

Буфан ръкави
 
Те бяха модерни през цялата 2019 г. и този тренд още е тук. Големите, набрани ръкави, с които изглеждате като от стар филм, ви правят много стилни и бляскави. Хубавото е, че те прикриват недостатъци и карат ръцете да изглеждат по-слаби. Блузите и роклите с буфан ръкави са ретро - бяха хит през 80-те и 90-те години.
 
Пеплум
 
Блузите с пеплум отново се завръщат на мода!  Пеплум е къса ивица плат, която се разкроява от областта на талията към бедрата. Този вид тоалети са страхотни, ако искате да скриете коремчето, а и стоят много елегантно. Комбинират се много добре с тесни дънки и клинове. Пеплум блузите са наричани и туники, но са малко по-къси от традиционните туники. 
 
Големи яки
 
Подобно на буфан ръкавите, големите и забележими яки също бяха модерни и през миналата година. Те ви правят много стилни и блузике с такива яки са подходящи за официални събития. Високите яки бяха модерни през 80-те и с тях отново постигате ретро визия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари