Седмичен любовен хороскоп за 20 – 26 юли

Ще е необходимо много търпение и зрялост, за да получим това, което искаме
20 юли 2020 08:40, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 20 – 26 юли
Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква новолуние в знака на Рак. Ще имаме силно желание да посеем онези семена, които ще ни донесат повече хармония и щастие в любовта. Но опозицията Слънце – Сатурн ни предупреждава, че ще е необходимо много търпение и зрялост, за да получим това, което искаме. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако някои от вас планират да заживеят под един покрив с половинката си, то тази седмица може да започнете да правите планове в тази посока. Семейната динамика и любовта по някакъв начин ще се слеят, без значение от колко време сте във връзка. Семейството ще подкрепя любовта ви и като цяло ви очаква една хубава седмица в любовен план.

Телец

За някои от представителите на зодията предстои интересна седмица. Възможно е да се запознаете с личност или вече да я познавате, с която комуникацията силно да ви развълнува. Ако имате половинка до себе си, седмицата е подходяща за преоткриване един друг. Осигурете си повече време заедно, не пропускайте романтичните изненади.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се вълнуват от финансови въпроси. Хубавото е, че ще имат подкрепата на любимия човек в плановете си. Седмицата е подходяща за повече романтика, специални моменти. Необвързаните Близнаци не ги очакват някакви драстични обрати в любовен план. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари