Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 24-30 август
24 авг 2020 18:30, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Чар, решителност и убедителност са характеристиките ви за тази седмица. В състояние сте да промените „правилата на играта“, ако не ви устройва. Ще можете да се възползвате даже от изненадите, които не ви допадат особено. Околните и най-вече онези, които привличат личния ви интерес, ще възприемат всяка ваша дума без капка съмнение. Не се опитвайте да създавате нови връзки, а да стабилизирате съществуващите.
Телец
 
Ако желаете да впечатлите личността към която се стремите, не говорете за чувствата си. Говорете за каквото ви хрумне, само не и за любов. За представителите на вашия знак, които вече са във връзка предстои един леко напрегнат период. Спорните теми ще са повече от обикновено и никой от вас двамата няма да е склонен да отстъпи. Не критикувайте и не се заяждайте, търсете хармония вместо това. Скоро ще възстановите обичайното спокойствие.
 
Близнаци
 
Стремежът към екстремни преживявания може да ви тласне в погрешна посока през тази седмица. Да подтикне намиращите се във връзка към създаване на още една, а може би и повече. Или пък да подтикне необвързаните към авантюра с някой, който е „вече зает“. Предизвикателното поведение, ексцентричното облекло, оригиналните идеи може и да са впечатляващи, но последствията от рисковите ви действия в крайна сметка ще се окажат депресиращи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари