6 навика, които ще ви сближат с партньора

Бъдете по-спонтанни и не се вкопчвайте в конкретен график
27 авг 2020 23:30, Михаела Лазарова
9
6 навика, които ще ви сближат с партньора
Снимка: Istock

Сближаването между партньорите в една двойка невинаги идва спонтанно и от само себе си. Нужно е да се работи целенасочено в тази посока, защото само любовта не е достатъчна. Както за осъществяването на дългосрочна здрава връзка са необходими много компромиси, така за сближаването е нужно партньорите да се стараят да прогонят рутината и битовизма в сивото ежедневие.

Кои са навиците на двойките с голяма близост помежду си, които могат да ви помогнат и вие да успеете да се сближите повече с партньора си?

Сходни интереси

Когато партньорите в една връзка нямат нищо общо по отношение на интересите си е много трудно да се сближат на емоционално и духовно ниво и обратно. Не е задължително всичките ви интереси да си съвпадат напълно. Достатъчни са няколко сходства, за да имате общи страсти, в които да горите заедно.

Близките партньори обичат да правят неща заедно

За да се сближите повече вземете пример от двойките, които са изключително близки и това личи от поведението им. Те имат любими занимания, които обичат да правят заедно – ходят в парка, карат колело, катерят се в планината, пазаруват заедно, спортуват. Няма значение каква активност ще изберете. Важно е да отделяте време да правите нещата заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
истината преди 3 години
Те двойките могат да карат колело от Перник до Шабла или да се разхождат в парка по десет пъти на ден, или да си пържат яйца заедно, все тая, но ако не правят /добър/ секс - просто не са двойка, а приятелчета по интереси.
2
0
 
1
 
! Отговори
БОНБОН преди 3 години
МИХАЕЛА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАДОБРЯВА С ПИСАНЕТО НА СТАТИИ!НЕЗНАЕХ ЧЕ ТРЯБВА ДА ОБИЧАМЕ ДА ПРАВИМ ЕДНАКВИ НЕЩА И ДА ИМАМЕ СХОДНИ ИНТЕРЕСИ ЗАДА СИ ДОПАДНЕМ С ПАРТНЬОРА,,,ФЕНОМЕНАЛНО , МНОГО СЪМ И БЛАГОДАРН ЧЕ ОТКРИ ТОЗИ ХОРИЗОНТ ПРЕД МЕН !
1
2
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До кога ще лъжете хората беей, не ви ли е срам??