Рак, Риби... кои са най-емоционалните зодии

Вижте ги
9 сеп 2020 15:55, Ивета Иванова
13
Рак, Риби... кои са най-емоционалните зодии
Снимка: Pexels

Тези зодии се отдават на чувствата. Преживяват лошите неща тежко, но ценят всичко хубаво, което им се случва. Емоционални и уязвими са. Ето кои са те, според "Your Tango".

Риби
 
Рибите не понасят всякакъв вид несправедливости, злоба и жестокост. Ако чуят за нещо такова или станат свидетели на нещо жестоко и нечестно, трябва им много време, за да се възстановят и излекуват. Не могат просто да го пренебрегнат и да продължат напред.
 
Ако техен близък се държи по груб начин и ги разстройва, те никога повече не могат да гледат на него със същите очи или да имат същите чувства към него. Рибите толкова бързо и дълбоко се нараняват, че може да спрат да говорят на въпросния човек.
 
Рак
 
Много чувствителни и раними зодии. Трудно се справят със своите чувства и емоции, но лошото е, че много добре усещат настроенията и емоциите на другите, и това също доста им влияе. Те съчувстват на околните, страдат заедно с тях, приемат всичко присърце.
 
Раците са зодиите, които плачат най-много и най-често. Тези зодии усещат най-малката промяна в тона и изражението на любимия човек и всичко ги трогва. Приемат връзките като най-важното нещо и са съсипани след предателство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
8 преди 3 години
близнаци емоционални..голям виц от къде го прочете по скоро ще те направи на нищо и ще се кефи до като си играе с чувствата си и няма да му пука
6
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Тотално невярно е да твърдиш, че познаваш хората и знаеш какъв е техният вътрешен свят.
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотално невярно, Рака милее само за роднини до 1во коляно, другото е пълнеж за тях, а Рибите наранянат с убеждението, че те са нараненити..и си вярват, а това е болно
4
2
 
8
 
! Отговори
бг смешки преди 3 години
рак и скорпион не . раците са изключително интуитивна зодия ! могат да разберат човек за 5 минути дето се вика . трудно може да скриеш нещо от тях . Скорпиона е по-индвидуалист но не е чак толкова умен /интиутивен колкото рака . НАЙ-Емоциалните зодии според мен са риби ,близнаци и водолей
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скорпионите са лицемери, интриганти, злобни душици !!!Ако видят, че някой близък страда, то те ще му се изсе.ат на главата !!!
2
5
 
3
 
! Отговори
Зодии преди 3 години
НЕ СМЕ ЗОДИИ !
1
1
 
10
 
! Отговори
Споделено преди 3 години
Раним Скорпион? Аз само хапещ и злобен съм срещал явно.