Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 14-20 септември
15 сеп 2020 00:15, Ивета Иванова
4
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: БГНЕС

Овен

Необходимостта да се занимавате с какви ли не прозаични, практични, ежедневни задължения ще повиши раздразнителността ви. Въздържайте се от ехидни шеги, двусмислени изказвания и неоснователни критики към хората, с които общувате. Може да съсипете отношенията с половинката си заради едното нищо или пък, ако все още не сте в постоянна връзка, да отблъснете от себе си човек, чието внимание се опитвате упорито да привлечете. Заслужава ли си да рискувате?
 
Телец
 
Най-голямата ви грешка през тази седмица би била да обсъждате любовните си вълнения с обичайните приятели. Отношението им ще се отрази негативно на самочувствието, а и на самоувереността ви. По необясним начин ще ви създаде напълно излишни вътрешни задръжки и ще затрудни комуникацията на романтично ниво. Външната намеса обикновено пречи на личните отношения, постарайте се да я избегнете. Следвайте чувствата си.
 
Близнаци
 
Любовният ви живот през тази седмица ще прилича досущ на театрална постановка. Ще се редуват драматични с комични етюди, стремителни „атаки“ с пасивно изчакване. А най-интересното от всичко е, че самите вие ще „режисирате“ пиесата. Което трябва да ви подскаже, че „финалната сцена“ зависи от вас. Ако позволите на емоциите да победят логиката ще продължите да живеете с илюзиите си и далеч от реалността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Секс на кубици.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се съди по картинката, илюстрираща статията, ви очаква духане на супата.