Да свалиш 20 кг и да станеш фитнес инструктор

Историята Джулиъс Селести, който също така е и музикант
5 окт 2020 12:03, Ния Христова
10
 
България продължава да е на едно от челните места в Европа по брой на хората с наднормено тегло. Около 60% от общото население имат проблеми с теглото.
 
Музикантът Джулиъс Селести е минал през битката с излишните килограми и е успял да свали 20 кг с тренировки. Той е заснел трансформацията си в уеб сериал. Вече са излезли два епизода, а третият ще се появи в интернет утре.
 
"В началото на година си казах "аз ще се променя". Заради ограничителните мерки загубих целия си прогрес. Имах помощта на няколко души. Реших, че видът ми ще е основен приоритет. Проблемът е, че повечето хора работим седнали зад компютри. Със заседяването килограмите се качват с времето", разказа той през Bulgaria ON AIR.
 
Музикантът споделя, че заснемането на промянта му допълнително го е мотивирало, тъй като по този начин си гарантира отчетност и няма опция за провал.
 
"Целта беше за 8 седмици да сваля 10 килограма, което не е толкова екстремно, но промени целия ми вид. Много се радвам на първите кадри, където си личи моето затлъстяване и че не съм във форма. Смях се доста на себе си, влязох в карикатурна игра със себе си, но това прави тематиката много по-лесна за приемане", каза той.
 
Джулиъс твърди, че в тренировъчния процес задължително трябва да има включен силов елемент и аеробна тренировка. По този начин караш тялото ти да гори мазнини.
 
С времето той толкова много се е запалил по тренировките, че става фитнес инструктор. А музиката в момента е оставил на заден план.
 
"Основният ми фокус е да се преобразя и да помагам и на други хора да го направят", отбеляза гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Каква е това? преди 3 години
Какъв е тоя талибанин :D То не мяза на човек
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз ще го изям... Мммм
4
4
 
4
 
! Отговори
Гей преди 3 години
Много сладък, ще го изям!
3
2
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Днес-а, няма ли да направите някой път материал за успял бял, хетеросексулаен , мъж. Ей тъй , за разнообразие ?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
culturna programa Rbg 20-21
1
5
 
8
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Тоз в главата е като маймунка .