Жените от различните зодии мечтаят за този мъж...

С кого в крайна сметка се срещат
26 окт 2020 23:20, Екип на Tialoto.bg
11
Жените от различните зодии мечтаят за този мъж...
Снимка: IStock

Благодарение на компромиса се подписват съюзи, сключват се изгодни сделки и се предотвратяват военни конфликти. Но какво да кажем за компромиса в любовта, във връзката? Колко често правим компромиси със себе си?

Когато срещнем нов мъж, често си мислим, че той е точният. И, разбира се, в повечето случаи нашите очаквания не се оправдават.

Астрологът Таша Игошина дава полезен наръчник пред MarieClaire за действие за всяка дама в съответствие с нейния зодиакален знак.

Какво искат и кого в крайна сметка имат до себе си момичетата от различните знаци във връзката си?

Овен

Те мечтаят за силен и темпераментен партньор, от когото ще им спре дъхът, както в леглото, така и в живота. Но кой може да се състезава с жената Овен? Както обикновено, ще трябва да разчитате на своята сила и да се задоволите с факта, че вашият партньор поне не пречи на печеленето на пари и държи на семейното огнище.

Астросъвет: Научете се да се отпускате и да делегирате някои от наистина важните задачи на партньора си.

Телец

Момичетата от тази зодия мечтаят за непредсказуема романтика, скъпи ресторанти и внезапни срещи в лимузина с шампанско. Но те се задоволяват със стабилен доход, хладилник, пълен с храна и скъпи покупки. Но трябва да знаете – мъжът, с когото искате да бъдете е застрашен вид.

Астросъвет: Не измъчвайте партньора си с оплаквания, че ви е скучно. Изненадвайте го с внезапни романтични пътувания. Хубаво е да си намерите и някое екзотично хоби.

Близнаци

Те мечтаят за креативни, весели и непринудени мъже. За надеждни партньори, с които заедно осъществяват мечтите си. Най-често те се задоволяват с телефонни обаждания и текстови съобщения няколко пъти на ден.

Астросъвет: Ако не ви се получават желанията за връзка, променете тактиката си. Преместете фокуса си, например към активните спортове. Ще има много повече шансове да се срещнете с партньора си.

Рак

Те мечтаят да попаднат в ръцете на силни, грижовни и в същото време спестовни мъже. Жените от тази зодия искат да имат някакъв стабилен доход. Всъщност те често сами осигуряват този доход и в резултат на това получават домошар, неамбициозен, но лоялен и любящ партньор. И често са доволни от този факт.

Астросъвет: Отпуснете се, позволете си да бъдете небрежни, мързелувайте цял ден.

Лъв

Лъвиците мечтаят за богат и най-важното – известен мъж. Те обичат партньорите да им правят скъпи подаръци, да ги глезят. Но всичко се оказва малко по-различно. Те се влюбват в красиви лидери, които в даден момент наистина имат всички качества на бъдещата рок звезда. Но тези мъже, като правило, са мързеливи, прекалено влюбени в себе си и рано се отказват от реализирането на своите и вашите амбиции.

Астро съвет: Струва си да решите кого наистина искате да видите до себе си. По-често тези сладки, тихи като присъствие мъже, на които не обръщате внимание, имат шанса да станат богати и известни. Зад дискретния външен вид се крият огромни амбиции и желание да завладее този свят. Точно това ви трябва!

Дева

Девите мечтаят да имат дискретен, но задължително делови, интелигентен и независим мъж, който да ги оцени за правилния им избор. Дамите от тази зодия са опитни прагматици и не могат да бъдат лесно заблудени, те веднага виждат дали партньорът е подходящ за тях или не. Следователно при тях разочарованието е много по-рядко. Едва ли ще чуете от тях фразата: „Каква глупачка бях!“

Астросъвет: Поне от време на време споделяйте знанията си за мъжете с останалите.

А за какъв тип мъже мечтаят представителките от останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Верно ли мечтаем за "висшето общество"?

Аз пак съм извън тази класификация, а д0-битъка пак иска да ме натика в нея.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До приказка
Кумчо п8-тлик Вълчо така и не разбра, какво точно го накараха да направи болните мозъци :)))
Нито се усети, че това не е "тази" "баба", нито, че "бабата" го прецака кардинално!
:)))

Кумчо путли-к не възприема правилно рИЪлнУСтЪ. Приел е клевети и лъжи за аПсолютна истина и е прецакан тотално! Още не може да възприеме ситуацията правилно и не може да повярва, че е неколкократно манипулиран и то в няколко направления.
Поздрави, п_тлик!
:)))
8
0
 
1
 
! Отговори
Миг 29 преди 1 месец
Мечтаят за изтребител, а получават дирижабъл или селскостопанска авиация.
7
1
 
9
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
мъжете и те търсят богати жени не само жените и взаимно се намират
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не сме зодии бе ей
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не сме зодии
4
2
 
9
 
! Отговори
приказка преди 1 месец
кумчо вълчо изяде бабата после я изплю така става с жените дето дирят портфейлите
3
1
 
4
 
! Отговори
мяу бау преди 1 месец
кума лиса статии и кума лиса жени търсят кумчо вълчо бау
2
4
 
4
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 месец
не сме зодии
1
4
 
5
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
ЖЕНИТЕ МЕЧТАЯТ ЗА МЪЖ С ДЕБЕЛ ПОРТФЕЛ И ГОЛЯМО КЕРЕСТЕ.