Куче извади котка от руините на труса в Турция

Котката била заклещена между два срутили се етажа
7 ное 2020 11:30, Ния Христова
49
Куче извади котка от руините на труса в Турция
Снимка: БГНЕС
Куче търсач спаси котка изпод развалините на рухнала къща сред земетресението в турската провинция Измир, съобщи Hurriyet Daily News. 
 
Кучето Боб забелязало котката, която е била заклещена под два срутили се етажа на жилищна сграда. Животинката изкарала там 30 часа. Спасителите съборили стените и махнали отломките им, след което извадили котката и я върнали на собственика й. Оказало се, че името на котката е Умат, което на турски означава "надежда".
 
По-рано бе съобщено, че кинолозите опровергаха съществуването на генетична вражда между котките и кучетата. Една от причините за конфликтите им е борба за територия, поясниха още специалистите./БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
20
 
6
 
! Отговори
Тюрк Историк преди 3 години
До МентоТакова наименование като ,,българи" няма. Това е дума която е дадена на номадски племена от Тюрските народи в Средна Азия.. което не е българ а е ,,балгар/***" и означава смесвам се значи на световен език Semi-Nomadic. Първата държава създадена от тези ПраБългари е основана на тюрския език от Тюрски хан. До тогава сте писали на тюрски език (ГьокТурска азбука) и се позлвали нашата вяра Тенгризма. През 850г. приемате славянството и християнството насила и си сменяте имената на Иван.
8
9
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
хм!..Добре че имат кучета тия,та да им повдигнат малко имиджа....Впрочем,като стана дума:-Османлиите немали ли са кучета,когато нападнаха Батак и Перущица?..А в изгорената до основи Загора,там дали са използвали собаки да им показват къде са крият котките?.......На пръв поглед това,което написах, звучи "злобно",но не е !..То е резултат от НЕИЗПЛАКАНАТА БОЛКА!...Турция,като ОФИЦИАЛЕН НАСЛЕДНИК на Османската Империя, ни дължи много компенсации!!!!..МНОГО!Но нашите ИБРИКЧИИса кръгли НУЛ
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекрасно
6
7
 
7
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Е то няма и турски думи, камоли цял език асанчо, както и турски народ, сборище безобразно начело с ам - гъл .!.
5
0
 
23
 
! Отговори
Леле до 5 преди 3 години
Надеждата за човечеството свършва там, където едно животно проявява повече милост от един (самоцензурирам се), какъвто си ти.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умут-надежда.Хасане имали умут да успееш да ходиш до града.Нямам умут от Хасан дупките в пьтя града да поправи.
3
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надеждата за котката свършва не там, където кучето си е надушило косматата играчка, а там че зимата котката ще се свре под колата на топло и ако не сетиш да изриташ гумите след като си изключиш алармата и дадеш заден, ще минеш върху нея и ще има няколко часа мрявчене в агония.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кинолозите да ходят на кино, да погледат как големите котки в саваната седят по дърветата от страх от дребните в сравнение с тях хиенови кучета.
1
4
 
5
 
! Отговори
Скок подскок скок... преди 3 години
подскок,там командва дели Ердог,вреден Босфор дог.