4 начина да повишите привличането един към друг

„Упражнявайте“ се да мислите за добрите качества на партньора си
20 ное 2020 22:15, Михаела Лазарова
9
4 начина да повишите привличането един към друг
Снимка: Istock

Колкото и да ни е хубаво в една връзка, рано или късно настъпва един момент, в който привличането сякаш е останало на заден план. Има как да възстановите тази тръпка между вас и половинката ви, но трябва да работите заедно и да сте сигурни, че искате да продължите да инвестирате във връзката. Ето 4 стъпки, с които да започнете.

Запазете своята индивидуалност

Първата стъпка за повишаване на привличането във вашата връзка е да запазите индивидуалността си като човек, а не просто да действате като част от взаимоотношения. Това означава да се срещате поотделно с приятели, да направите нещо само за себе си или да планирате вечер, в която и двамата да направите нещо поотделно и след това да се срещнете в края на вечерта.

Ако имате ваши си хобита, в които другият не иска да участва, не си пречете един на друг в следването им.

Преоткрийте се един друг

Стъпка две от любовния план за повишаване на привличането е да се върнете малко назад във времето, задавайки си някои въпроси свързани с половинката ви. С тях ще определите сегашното ниво на привличане във вашата връзка.

Какво смятате, че е било привлекателно за партньора ви? Дали все още е така?

Помислете за повод, случка, която ви е накарала да се почувствате силно привлечени към половинката си или един към друг. Кое е било онова нещо, което ви е накарало да изживеете мига като неповторим? Как бихте могли да изживеете с партньора си по същия или подобен начин нещо в настоящия момент на вашата връзка?

Ако съберете онези парченца под формата на моменти, за които смятате, че са били привлекателни за вашия любим, това ще ви помогне да преоткриете себе си, за да върнете искрата помежду ви. Това може да мотивира и него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: флиртлюбов и емоции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Има само три начина.А си млад,дъ имаш пари,и да ти е голема коремната дръжка.
5
0
 
2
 
! Отговори
Рейнджъра преди 3 години
До АнонименХайде на бас, че си монтьор или сервитьор, като ти гледам правописните грешки, изпадам в културен шок. Въпросната мацка, ако въобще съществува, сигурно е маникюристка или фризьорка, само такива по-глуповати се впечатляват от харманлийски палячовци , другите качествени и умни жени няма да те отразят изобщо или най-много да ти се изсмеят, нищо повече.
4
2
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
вадя го голям и дебел, трескам го на масата и наоколо няколко вече са привлечени!... за портфейла говоря
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоест от години се превличсме и не спираме и няма да спрем да се привличаме след известно време ще се вземем а на тебе целувки
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ти ли омразна да пишеш симпатяга ние ние сас моита мацка не да се привличаме всеки ден и това е от години ама честно да ти кажа ти си малко особена само дранкаш
1
0
 
1
 
! Отговори
dancho преди 3 години
То си трябва време и пари за да имаш индивидуалност.След няколко смени в ресторанта по десет и повече часа. Си загубих шапката. Накрая я намерих накрая на леглото. Прибрал съм се хвърлил съм я и съм заспал.Нямал съм спомени от преумора.Дали съм имал индивидуалност?Не знам..