Защо Камала Харис предпочита перли?

Някои смятат, че те носят скрито послание
24 ное 2020 19:54, Иванка Гъркова
62
Защо Камала Харис предпочита перли?
Снимка: БГНЕС

„Мелания е класи над Джил Байдън", "Стилът на новата първа дама не може да се сравнява с този на Мелания Тръмп", "Джил Байдън има друго положение в обществото, поне работи, а не чака мъжът ѝ да я издържа“...

Тези и още други коментари може да видим в социалните мрежи след президентските избори в САЩ. Безспорно е, че на някои американци ще им трябва доста време, за да свикнат с новата първа дама и новото управление на страната. Докато някои спорят кой се облича по-добре – Джил Байдън или Мелания Тръмп, някои модни експерти обърнаха внимание на стила на Камала Харис. Новият вицепрезидент обича костюмите и има афинитет към перлите.

Изчистени, или в комбинация със злато и сребро, на един ред или повече, скъпоценните камъни са предпочитани от Харис за нейните официални изяви. Според някои експерти, за да ги носи толкова често, те имат символика за нея или носят скрито послание.

Каква символика носят перлите?

Според специалистите по естествени камъни, перлите са символ на чистота и невинност. Някои дори ги наричат „сълзите на боговете“. Предполага се, че Клеопатра държала да сервират вино на най-знатните си гости с по една от тях във всяка чаша.

От астрологична гледна точка, перлата се асоциира с Луната. Докато белите се препоръчват за представителите на зодия Рак, то черните са подходящи за тези със знака Козирог.

Перлите поглъщат негативната енергия – едно от предимствата им. Те помагат на притежателите им да открият истината, като засилват чувството на честност и лоялност.

Камала е с перли още от студентските години

Камала Харис завършва университета „Хауърд“ през 1986 г. Там тя е член на обществото Alpha Kappa, където заедно със „своите сестри“ носела перли. И до днес тя поддържа приятелски отношения с някои от тях, като накитите със скъпоценните камъни ѝ напомнят за безгрижните студентски години.

„Перлите са знак на изтънченост и мъдрост. Ние обучаваме младите дами да бъдат лидери и да бъдат уверени в това, че имат мъдростта да ръководят... и това върви ръка за ръка с истинския смисъл на това, което е Alpha Cappa“, това коментира през август д-р Гленда Глоувър по повод любимите бижута на Харис.

Когато това лято Джо Байдън обяви номинацията си за вицепрезидент, Камала даде старт на своята кампания, носейки лъскави черни перли. Вижте още за Камала и за избора й да носи перли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: САЩДжо БайдънUddd Ndri
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KГердан ли?
27
3
 
19
 
! Отговори
ДемонКрати преди 3 години
погледнете този Демон на Снимката и го сравнете с Мелания Тръмп!
26
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 26Децата от кога са фактор? Не може ли да са осиновени. Обама и Майкъл как имаха деца? Американски прелести ...
25
2
 
6
 
! Отговори
K преди 3 години
Тя и други топчета предпочита.... на въженце
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много "готин" врат. Да не е опериран заради адамовата ябълка?--------------Ти да видиш! Аз се чудех за какво подяволите мъжа и е зарязал двете си деца, за да дойте при таз бездетна индийка, пък то май друга била причината....
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички църнилки обичат бяло. ФАКТ!
22
1
 
14
 
! Отговори
:-) до 21 преди 3 години
Ами да срамът е голям! САЩ ще станат като ЮАР или Бразилия.
21
1
 
8
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
защото е мъж... те това е истината
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много "готин" врат. Да не е опериран заради адамовата ябълка?
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България се смее на "уж най-големия" който ще бъде воден за носа от хибрид между неггър и цигганка хахахахахаха какъв срам, какво унижение за янките :))))
18
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
На дедо Сорос кадрите-хвани единия,удри другия...И у нас са същите-примерно Ленчето с кремчто(Поптодорова),Мони Паси.
17
3
 
4
 
! Отговори
Пък преди 3 години
В нашето сорорити всички носеха мустаци.
16
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
истинското послание носят широките ноздри и гънките по шията на Камала....в тоя случай аз предпочитам Чарлз-овата Камила,но..беки некой *** пита?!
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15 не точно английската кралица се явява с перлена огърлица на официални събития ,както писах по-долу кралските особи..
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черната перла се кипри с бели перли
13
6
 
8
 
! Отговори
Перлите преди 3 години
Говорят за *** с амбиции- англичаните биха казали сноб
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Ако се обръщаш към коментар номер 11, то не. Не го твърдя. Приятел на "гей общността" е, но не е част от нея. Така събира най0много "точки".
11
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би да твърдиш ,че камала Харис е отявлена лесбийка?
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Не, да се накичи с 50 перли, дето общо струват колото 3 пъти по половин кило злато, носейки дизайнерски бизнес костюми, докато защитава правата на бедните...
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вички знаем, защо Байдън я избра. Жена, черна, смесена раса, чуждесранен произход, бореща се да намали консумацията на месо, с най-добър приятел - черна лесбийка.Направо "чекнаха" всички кутийки. Нищо, че даже и калифорния я отритна.