Какво да очаквате този месец, според зодията?

Астрологична прогноза от Петя Георгиева
1 дек 2020 20:38, Иванка Гъркова
1
Какво да очаквате този месец, според зодията?
Снимка: IStock

Ето че настъпи и декември – последният месец от годината. С него идват снегът и зимата, но и много топлина, редица празници и уютът на камината и пъстро украсения ни дом. Какво ни чака в следващите 30 дни?

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага месечен хороскоп за периода 1 – 31 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Почти всичко ще се случи така, както си го представяте. Ще реализирате замислите си, но за целта е необходимо да наблюдавате внимателно обстановката около себе си. Реалността ще се променя и вие ще останете на „гребена на вълната“, ако променяте навиците и желанията си. Бъдете себе си, забравете неуспехите. Нов човек ще се появи в живота ви и благодарение на намесата му, състояща се в интересно предложение или съвет, ще повишите мотивацията, а от там и доходите си.

Телец

Последният месец на годината ще е динамичен. Ще успеете да напреднете в почти всички предпочитани от вас сфери. В някои бързо, в други – по-бавно, но при всички случаи ще е забележимо. Ако пък случайно нещо не се получава както си го представяте, то оставете го на пауза за известно време и инвестирайте усилия в заниманията, даващи добри резултати. Довършвайте проектите си без да бързате и без излишни емоции. Сключването на перспективни дългосрочни сделки с нови партньори и тенденция за високи приходи зависи от впечатлението, което ще направите на партньорите си. Малко старание и грижа за външния вид няма да са излишни.

Близнаци

Представителите на вашия знак се отличават с неповторимия си чар. В началото на месеца е възможно да реализирате няколко кратки и много полезни пътувания. Промяната на обстановката, дори за ден-два, ще повиши работоспособността ви. Контактите ще са интензивни, независимо от ограниченията, наложени от епидемията. Дори да ги осъществявате виртуално, ще успеете да уговорите изгодни условия за сделките си, а може би и да получите предложение за нова работа. Почти непрекъснато ще привличате към себе си нови хора, правещи всичко възможно да ви се харесат. Не се очакват финансови проблеми. Направете набелязаните покупки през първата половина на месеца. В края намалете разходите, ограничете ги само до онези, които са ви необходими за посрещането на празниците.

Рак

Ограничете контактите до неизбежните. От една страна ще предотвратите възможността да се заразите с коварния разпространяващ се мълниеносно вирус, а от друга да попаднете на хора, въздействащи негативно върху енергетиката ви. По възможност реализирайте плановете си самостоятелно или с намеса само от страна на най-близките ви роднини и приятели. Ако работата ви все пак е екипна, избягвайте противоречията с останалите членове на колектива. Спазвайте стриктно собствените си отговорности, без да се намесвате в чуждите. Преди празниците е желателно да прегледате и подредите дома си, както и да се освободите от всичко старо и ненужно. Не купувайте скъпи предмети за дълготрайна употреба, ако не са ви нужни. Разширете материалното пространство около себе си и духовното вътре в себе си.

Вижте какво очаква останалите зодии през месец декември в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии