4 зодии, привлечени от свръхестественото

Ето кои са те
8 дек 2020 17:00, Ивета Иванова
8
4 зодии, привлечени от свръхестественото
Снимка: Pixabay

Има няколко зодиакални знаци, които вярват в свръхестественото и паранормалните явления ги привличат. Интерсно им е да четат за черната магия, духовете, извънземните и всякакви странни събития. Вижте кои са те, според "Pink Villa". 

Водолей
 
Тези зодии винаги са новатори, искат да правят нещо различно, да научават нови и любопитни факти. Разговорите за други хора, работа, почивки, училище или спорт не ги привличат толкова, обичат да говорят за странни явления, да развиват конспиративни теории. Най-любимото им занимание е да си разказват страшни истории за извънземни и духове, докато са на палатка с приятели през нощта. Не се страхуват от паранормалното и обичат да говорят за него.
 
Близнаци
 
Близнаците са много сладкодумни, знаят как да разказват истории и как да привлекат интереса на другите. Те говорят за свои преживявания и за близки и приятели, но могат да ви разкажат и много неща, свързани с различни феномени и паранормални явления. В повечето случаи те не вярват наистина в тези неща, но пък им е любопитно да четат за тях и да наблюдават реакциите на хората, когато слушат разказите. Те са любознателни зодии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
4х4 преди 3 години
Останалите зодии, не са зодии.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за Близнаците: "Те са любознателни зодии.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Колкото по-неграмотни - толкова е по-силно желанието им да пишат и да учат другите!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-близнаци - за нищо на света.
1
1
 
6
 
! Отговори
УЕИ преди 3 години
Открийте го този университет в края на краищата. За езотерични изкуства.