5 зодии, които помнят всичко

Ето кои са те
10 дек 2020 13:53, Ивета Иванова
11
5 зодии, които помнят всичко
Снимка: Pexels

Тези зодии са надарени с много добра памет. Помнят всичко - дати, години, имена, ситуации, разговори, събития, реакции, случки. Могат да ви съобщят дори най-малкия детайл за нещо, което се е случило много отдавна. Прощават, но не забравят. Вижте кои са те, според "PinkVilla".

Скорпион
 
Скорпионите са зодиите с най-добра памет. Няма значение колко тривиално и обикновено може да е било някое събитие - те ще помнят и най-дребния детайл от него и ще могат да преразкажат всичко. Правят много добри и точни описания на минали събития, помнят на коя дата и през коя година се е случило всичко. Може напълно да им се доверите, ако трябва да си припомните нещо от миналото.
 
Телец
 
Те също имат отлична памет.  Ще ви припомнят определени събития и ще ги обрисуват - ще получите ясна картина на случилото се. Телците също помнят дати и години, но имат и добра визуална памет - ще си спомнят кой в какъв цвят е бил облечен по време на някое събитие, например. Ще ви разкажат и най-дребните детайли - и за щастливите, и за нещастните случаи. Помнят много добре и как всеки е постъпил с тях и какво им казва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Несмезодии преди 3 години
Някои не само са болезнено злопаметни, но дори имат списък за отстрел.
8
3
 
3
 
! Отговори
реално преди 3 години
До зодия "БлизнациЕлементарна рима, 1-ви за 2-ри клас- явно просто толкова си можеш
7
3
 
6
 
! Отговори
зодия "Близнаци преди 3 години
е зодия на Баце
6
3
 
2
 
! Отговори
зодия "Близнаци преди 3 години
на Дявола ортаци
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената помни всичко. Не знам коя зодия е.
4
2
 
2
 
! Отговори
Реално преди 3 години
До АнонименТи пък колко да си сложен, цял ден и нощ висиш по форумите и драскаш едни и същи глупостиии.Ако материалите тук бяха "простотии", нямаше да висиш на сайта денонощно и да ги четеш.Явно нямаш реален живот и затова се правиш на важен във виртуалния.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЖИЧКО, КАКВИ ПОТРЕСАВАЩИ ПРОСТОТИИ...
2
5
 
3
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До АнонименНапротив, перфектни са за сериозна и стойностна връзка с дългосрочен потенциал - имам предвид жените от зодия Близнаци. Интелигентни, изключително интересни събеседници, с невероятно чувство за хумор, обща култура и чар, на който не може да се устои.Единствената зодия от която трябва да се бяга бързо и надалеч е зодия " монтьор", превръща всичко около себе си в кочинааа - в преносния и буквалния смисъл, безкрайни лъжи и егоизъм, съчетани с претенции без покритие.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зодия Близнаци защо не сте я включили? Невероятни оратори. За сериозна връзка обаче - бягайте надалеч.