Маникюр за зимата и за къси нокти

Вдъхновете се от заскрежената планина или плетените пуловери
24 дек 2020 10:56, Иванка Гъркова
0
Маникюр за зимата и за къси нокти
Снимка: IStock

Новите мерки срещу коронавируса и ниските температури навън ни накараха да си останем у дома. Освен че работим, ние имаме достатъчно време, в което да опитаме някоя нова рецепта, да почетем от купа с нови книги, да слушаме музика или разгледаме различни идеи за прически и маникюри. И като става дума за последното, по време на пандемията, лакирането и декорирането на ноктите вкъщи стана все по-предпочитано.

Ако ви е рано за коледен маникюр, а и имате по-къси нокти, може да изпробвате няколко идеи за свеж зимен маникюр. Предлагаме ви 5 лесни идеи, които да ви вдъхновят:

Зима в планината

В началото на декември може да експериментирате, като претворите няколко природни картини върху ноктите си. Дори и да са къси, върху тях спокойно може да нарисувате иглолистна гора на фона на белия сняг.

С помощта на черно, по-светло и тъмносиньо нарисувайте елхички с различна големина, като надграждате цветовете – от по-тъмно на върха към по-светло към корена. Основата трябва да е бяла.

Една част от плочките може да лакирате просто в по-тъмен цвят по избор. Получава се страхотен маникюр, изобразяващ красотата на зимата в планината.

Вижте още идеи за маникюр в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари