Кои са страните с най-красиви жени в света? България извън класацията

Ето къде може да ги откриете, според класацията
29 дек 2020 20:30, Петя Славова
235
Кои са страните с най-красиви жени в света? България извън класацията
Снимка: БГНЕС

Класация разкрива в кои седем държави живеят най-красивите момичета в света. Тя е посветена не само на отделни хора, а на всички момичета, живеещи в определена държава, съобщава БГНЕС. Взема се предвид средния външен вид на жените ие съставен списък въз основа на тези данни. Ето ги и седемте държави, сред които България липсва.

7. Холандия

Може да ви се стори изненадващо, но в тази страна има много красиви жени. Изглеждат страхотно, поради средната височина – 170 см и всички са много слаби. Синият е най-често срещаният цвят на очите при холандските жени. Също така повечето от тях са блондинки, което им придава още повече красота. Струва си да се отбележи, че за тях е обичайно да се подлагат на диета и жените почти винаги остават слаби и силни.

6. Венецуела

Във Венецуела живеят и доста високи жени. Средната им височина е 167 см и е една от най-големите в света. Почти всички жени, живеещи в тази страна, имат кафяви очи и тъмен цвят на кожата. Косата им също е с тъмни нюанси, което означава, че всички те са доста сходни помежду си. Венецуелките са много привлекателни и може би едни от най-красивите.

5. Етиопия

Жените на тази африканска държава са не само най-красивите на континента, но на практика в целия свят. Те винаги имат много черни очи и буйна черна коса, което ги кара да изглеждат доста интересни. Те имат сравнително ниска средна височина – само 160 см, но понякога достигат до 190 см. Имат стройни фигури и много правилни черти на лицето, поради което попадат в списъка.

4. Китай

Нямаше как да не включим в списъка красиви китайки. Отличителна черта на китайските жени е, че те са сред най-ниските в света. Средната им височина е само 155 см. Освен тесните си очи, заслужава да се отбележи, че имат права черна коса и тесен, прав нос. Кафявите очи и тъмният цвят на кожата също им придават много привлекателен вид. Струва си да се отбележи, че имат много висок коефициент на интелигентност.

3. Русия

Разбира се, руските момичета също са включени в тази класация. Няма да говорим за цяла Русия, а само за европейската част. Средната височина на красавиците е около 165 см. Цветът на очите е много разнообразен: кафяв, зелен, син. Кафява и златиста коса е характерна за рускините. Те се характеризират с тесни черти на лицето и удължена форма на главата. Руските модели са едни от най-добрите в света.

2. Швеция

Швеция е известна и със своите красиви жени. Средната височина на шведските красавици – 165 см, което не е изненадващо. Разбира се, русите и често дори бели коси са типични за жените в региона. Най-често те, разбира се, имат зелено-кафяви очи, но чисто зелените също не са необичайни. Заслужава да се отбележи и фактът, че те имат много добра физика, защото водят здравословен живот.

1. Украйна

Именно украинките се считат за най-красивите момичета. Средната им височина е 166 см. Най-красивото са зелените им очи, които имат много правилна и почти перфектна форма. Разбира се, русата коса е много по-често срещана в страната, но се среща и тъмна коса, макар и рядко. Те имат много стройна фигура и кръгло, гладко лице. И именно те се считат за най-красивата националност сред всички жени в света.


235
Още от Ако щете - вярвайте
Зодиите, които не могат да лъжат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
9
 
! Отговори
K преди 3 седмици
Нашите от толкова пластики само за бостано стават
211
0
 
3
 
! Отговори
анономен преди 3 седмици
Лятото видяхме умно-красивите. Ако сме на 60-то място - добре ще да е
210
1
 
9
 
! Отговори
ана преди 3 седмици
А къде е Северна Македония. В класацията ли е?!
209
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най грозните ... гърция армения цар ....
208
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Принципно такава класация няма смисъл. Навсякъде има и красиви и грозни жени. Отделно, че вкусове има всякакви, а и човек не може да знае какви са жените във всички държави по света, за да направи класация. После кои са жените? В една държава има и красиви и грозни. Примерно срещал съм страхотни германки, но и отвратителни германки. Най-красивата жена, която съм срещал е германка, а най-секси беше една българка, с която се разминах на улицата.
207
0
 
2
 
! Отговори
пиер преди 3 седмици
В България е смесица от гени, като цветна мозайка е дамското население. Въпрос на вкус е дали е красиво или не.
206
1
 
2
 
! Отговори
Летеца Кемиал Трейс преди 3 седмици
Най-убави са тия де ми дават кат си пойскам
205
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
1 Украйна 2 Полша 3 Швеция 4 Русия 5/6 Чехия+Словачките 7 Бразилия
204
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
холанките биват но защо да са пред чехкините ирлантките или финлантките
203
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Незнам защо китайките да да по хубави от японките или корейките ...но много народ сигурно имат и много красавици
чисто като бройка процентно не е така .От опит бих казал че са средна работа
202
2
 
3
 
! Отговори
до 198 преди 3 седмици
Шведките са ми по-хубави от немкините. А ако мислиш чехкините за хубави мини през Братислава, словачките са по-красиви от тях. За мен топа в Европа са Украйна, Швеция, Румъния, България, Полша, Прибалтика. Извън Европа Колумбия и Венецуела.
201
2
 
7
 
! Отговори
Казанова преди 3 седмици
Класацията е сравнително обективна. Рускини и украинки са начело, но до 25г. След тази възраст добавят по 25кг отгоре. Липсват и италианки, унгарки, сръбкини и хърватки, което е пропуск. Китайките не са за тази класация. Българките като цяло са хубави но заради криво разбраната естетика на силикон, филъри, екстеншъни и тежък грим, като и 1бр. прочетена книга, са извън класацията.
200
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
бсп е с най грозните жени на света бокова корнелия дърева въххх
199
3
 
5
 
! Отговори
Asd преди 3 седмици
Украйнки и рускини са красиви до около 30 годишна възраст. След това ситуацията рязко се променя. На запад жените на средна възраст се поддържат и изглеждат много по-добре от същите от горе посочените страни.
198
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има и доста хубави германки но чехкините са по хубави
197
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако красацията бе за най глупави журналисти щяхме да све първи
196
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много харесвам Бавария и дори учих немски, но се отказах, защото са им грозни жените. Еххх да бяха и немкините като шведките.
195
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По красива жена от путин няма
194
2
 
3
 
! Отговори
Да преди 3 седмици
Украйна и Швеция потвърждавам. Запознавал съм се с украинки не може да отлепиш очи от тях.
193
4
 
3
 
! Отговори
пълна измама преди 3 седмици
Не са видели Маямата и майките, иначе се изстрелвахме на първо място!