5 камъка за положителна енергия в дома

Нашите настроения създават и поддържат определена енергия
Обновена: 31 дек 2020 21:41 | 31 дек 2020 21:25, Михаела Лазарова
4
5 камъка за положителна енергия в дома
Снимка: Istock

Домът е онова място, в което искаме да се чувстваме приятно, уютно, защитени. Прибирайки се в края на деня, ние внасяме своята енергия в него. Нашите настроения, комуникация с близки, създават и поддържат определена енергия. Ако е негативна, постоянно ще се усещаме напрегнати, конфликтни. Затова е важно да пречистваме себе си и дома от нея. Според фъншуй, има камъни, които притежават мощна сила в това да създават баланс в живота ни. Вижте кои.

Аметист

Цветът на аметиста може да варира от бледа лавандула до наситенолилаво. Той е един от най-популярните камъни във фъншуй. Красивият камък е подходящ за декорация в дома, когато имате нужда от повече спокойствие, имате нужда да се свържете със себе си, да повишите подхранващата и положителна енергия край вас. Аметистът е подходящ и ако медитирате.

Черен турмалин

Черният турмалин е защитник на положителната енергия и красиво допълнение към интериора в дома. Той елиминира негативните енергии. Според фъншуй, можете да го носите под формата на бижу или да поставите няколко камъка черен турмалин в близост до входната врата на дома.

Още по темата можe да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Всичко от което имам нужда са пет павета
1
1
 
9
 
! Отговори
Handel преди 3 години
А бе камъните наистина много помагат - стига да са диаманти.