Тенденции в маникюра за 2021 г.

Ето кое ще е модерно
12 яну 2021 20:46, Ивета Иванова
3
Тенденции в маникюра за 2021 г.
Снимка: Pixabay

С идването на новата 2021 година, се задават и нови тенденции в козметичния свят.  На хоризонта се появяват нови тенденции в маникюра. Тази година ще е модерно да залагате на минималистичен стил или на шарени нокти с фигурки. Вижте кое ще е хит, според американското издание на "Cosmopolitan".

Черно и бяло
 
Класиката - маникюр в черно и бяло ще се завърне. Може да си направите зеброви нокти или да лакирате ноктите в безцветен цвят и да нарисувате бели и черни линии на върха и в основата. Този тип маникюр е елегантен и идеален за официални събития.

Кафяво
 
Кафявото преди се считаше за скучно, но сега се превръща в истински хит за ноктите. Заложете на маникюр в тъмнокафяво за всеки сезон. Хубавото е, че този цвят стои добре, независимо дали кожата ви е по-бледа или по-мургава. Кафявото е стилно и е подходящо както за празненства, така и за ежедневието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно този маникюр го гледах в интернет 2019 година и даже си го правих.За един *** маникюр пишете измишльотини, какво остава за важните неща. А колко хора вярват на всичко в интернет!
2
1
 
1
 
! Отговори
за стягане преди 3 години
трябва да му бръкнете в г"зеto с всеки пръст , започвайки с кутрето
1
1
 
1
 
! Отговори
мойте са преди 3 години
с картинката на КОВИД като статиите по пресата!