Новолуние в Козирог, как ще повлияе на зодиите?

Ето прогноза
13 яну 2021 18:43, Ивета Иванова
2
Новолуние в Козирог, как ще повлияе на зодиите?
Снимка: Pixabay

Първото новолуние за годината е днес - на 13 януари. Това е прекрасно време да си поставите цели за новата година и да продължите напред. Сега трябва завистта да бъде преодоляна и да се преборим с най-дълбоките страхове, за да пораснем и вървим напред. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Те не се чувстват като себе си сега - по принцип са бляскави, смели и уверени. Но в работата им се случват промени, които ги карат да се чувстват несигурни за професионалния си път. Овните не знаят как ще продължат развитието си през 2021 г. Да не се стресират, а да оставят нещата да се случат. Ще намерят своя път напред.
 
Телец
 
Сега нямат възможност да си съберат багажа и да попътуват, но нека тогава опитат да релаксират вкъщи. Да си почиват повече, да си създадат уют. Може да се поглезят като си направят любимите коктейли и почетат някой вълнуващ роман, излежавайки се в хола.
Близнаци
 
Това е времето, в което те трябва да поемат отговорност. През повечето време те са безгрижни и се оставят по течението. За първи път от доста месеци, Близнаците ще са по-уверени, ще заявят на глас вижданията си и няма да позволяват хората да ги мачкат. Нека бъдат страстни и смели!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютни простотии.
1
0
 
4
 
! Отговори
Люмиер преди 3 години
Ми как. Ако сте мъж и сте нощна смяна, ще се сдобиете с още един чифт рога.