Рецептата Dnes: Печени чушки с кайма и бекон

Вкусна идея за пълнени чушки
Обновена: 28 яну 2021 09:53 | 28 яну 2021 09:52, Илияна Николова
11
Рецептата Dnes: Печени чушки с кайма и бекон
Снимка: istock

Продукти:

300-350 г бекон, нарязан на филийки
350 г сурова наденица
250 г крема сирене
15-20 люти чушки по ваш избор
 
Приготвяне:
 
Премахнете червото от наденицата и запържете месото в няколко капки мазнина в добре загрят тиган до златисто. След това премахнете от котлона и добавете сиренето. Разбъркайте добре. Чушките се нарязват наполовина по дължината и семките се премахват. Напълват се със сместа и около всяка половинка се увива бекон. Пекат се в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 20-25 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Чушкопек преди 3 години
И тук ли намерихте да се ядете и да се обиждате...
5
3
 
4
 
! Отговори
Wikipedia преди 3 години
"Плодът на пипера се нарича по същия начин пипер[3] или пиперка.[4][5] Представлява куха ягода (чушка, на лат. legumen). В разговорния език пиперките по-често се наричат чушки (неточно, защото плод от вида чушка образуват също фасулът, грахът, баклата и мн. др.). Въпреки името си пипер, растението няма отношение към черния пипер, който принадлежи към рода Пипер (Piper) на семейство Пиперови." Не е семейство Чушкови. Компир е фирма произвеждаща картофи. Все едно на всички коли да им викате Лади
4
3
 
2
 
! Отговори
G преди 3 години
Печен пипер. Кви чушки...изкривихте Българският с вашите компири...
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забравили са да напишат съставка -230 грама
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това изглежда отвратително... Какво им е на пълнените чушки с кайма немога да разбера?
1
2
 
7
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Не ми се ядат бекони, пълни с консерванти и прочие.