Защо изневерява всяка зодия?

Ето и кои са изкушенията за всеки един знак
12 фев 2021 17:45, Теодора Драгоева
8
Защо изневерява всяка зодия?
Снимка: IStock

Когато човек започне нова връзка, фокусът обикновено е върху хубавите неща – тръпката, приливът на емоции, интензивният секс и др. С течение на времето ние постепенно спираме да идеализираме партньора си и започваме все повече да осъзнаваме дали тези отношения имат бъдеще и доколко сме съвместими с любимия човек. Някои двойки просто скъсват, когато възникнат различия. Други се задържат, дори когато отношенията им не са особено гладки, защото просто не се осмеляват да излязат от това партньорство.

Когато обаче човек не е щастлив във връзката си, той е най-податлив към изневяра. Представителите на 12-те зодии имат различен подход към този тип измяна.

Докато някои знаци се оставят на момента (Овен, Водолей), други знаци планират своите опити за бягство предварително (Рак, Дева). Някои зодии отклоняват вниманието си случайно (Лъв, Везни), докато други са привлечени от забранената любов (Телец, Скорпион). И има някои зодии, които просто изневеряват от любопитство (Близнаци, Стрелец), докато други търсят дълбоки, емоционални връзки (Риби, Козирог).

Открийте какво казват звездите за това как всеки знак най-вероятно ще изневери. И не забравяйте, че обсъждаме астрологични импулси, а не правим предсказания за бъдещето.

Овен: Когато нещата се разгорещят, на него му е трудно да се охлади

Този знак е известен със своята огнена страст, агресивна импулсивност и състезателен характер. Като първият знак на зодиака, Овенът обича всичко лъскаво и ново, така че когато става въпрос за изневяра, той лесно се съблазнява от новостите. Овенът няма да планира измяната си. По-вероятно е да се остави на тръпката на момента, което го прави податлив на спонтанни връзки за една нощ. Когато изневерява, Овенът обикновено не търси емоционална близост, а се оставя на плътското си желание.

Телец: Той обича изкушенията, понякога даже прекалено

Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, красотата и парите. Той обича да угаждат на сетивата си, а всичко, което му носи наслада за него е важно. Телецът си пада по гурме храна, по хубави аромати, по чувствени масажи. Той е обсебен от романтиката, така че когато става въпрос за изневяра, Телецът вероятно ще се поддаде на тайна, но бляскава връзка (свързана с петзвездни хотели, луксозни почивки, пищни подаръци и т. н.). Телецът просто си е хедонист, дори и в любовта.

А защо изневеряват останалите зодии вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хммм..че чуждата да не пикае олио.. същата е като тази в къщи. само след 3 месеца ще се убедиш.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зодиите не изневерява, а хората. А хората изневерява, защото им се прави секс. ТЕ това е ,другото е оправдание. И зодията им е виновна.хахах. Освен това една жена се прибрала вкъщи и казала след преглед при лекар доктора каза че съм нимфоманка,а не мъченица както ти ме наричаш.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе нема да си носим наждругуа с вят