Как се влюбва всяка зодия?

Овните са известни като най-бързо влюбващият се знак
4
Как се влюбва всяка зодия?
Снимка: Istock

Всеки се влюбва по различен начин. Някои се влюбват от пръв поглед, а на други им е нужно повече време да опознаят човека до себе си, да се сприятелят с него и да дадат воля на чувствата си.

Зодията също играе голяма роля в начина, по който се влюбваме. Земните знаци по традиция са най-бавни в това отношение. Те не се доверяват лесно. Предпочитат да опознаят човека срещу себе си и трудно казват „обичам те“, но когато го кажат, наистина го мислят и чувстват.

Огнените знаци са по-влюбчиви. Те често летят в облаците. Поддават се на порива, отдават се на момента и в много случаи мислят със сърцето, не с разума си.

Да видим как се влюбва всяка зодия. Колко време отнема на всеки зодиакален знак, за да изгори в пламъка на любовта?

Овен

Овните са известни като най-бързо влюбващата се зодия. Те живеят винаги за момента. Не обичат да премислят много какво би се случило за в бъдеще. Предпочитат да опитат от любовта веднага щом са я усетили. Овните са лидери. Те не могат да стоят просто така и да чакат. Те действат. Ако харесват някого, няма да се посвенят да го покажат, дори да натиснат малко повече човека срещу себе си, за да задвижат нещата напред. Те са експлозия от емоции и чувства не само по отношение на любовта, но и за всичко останало. Предпочитат да сгрешат, отколкото да съжаляват, че не са опитали. Овните обичат да експериментират. Обичат и вълнението от любовта, затова си го позволяват бързо, без много да му мислят, когато усетят тръпка.

Телец

Телецът е най-чувственият знак в зодиака. За него преди всичко физическото усещане и привличане е от значение. Всичко останало идва после. Ако Телецът не усети партньора си на физическо ниво, той надали ще се влюби. Телците са силни и стабилни личности. На тях може да се разчита в семеен план. Те са надеждни и добри партньори. Дават усещане за сигурност у половинките си и са готови на всичко за семейството си. Сред всички земни знаци Телецът е най-склонен да се влюби една идея по-бързо от останалите. Но е склонен и да излиза по срещи само за да чувства тръпката от свалките. Необходимо му е малко време, за да се влюби истински. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не сме зодии
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма любов, има само интереси.
1
3
 
0
 
! Отговори
Повлякла е преди 1 месец
От кокошка крак665