Как зодиите формират здравословните си навици?

Астрологията може да помогне да сте по-продуктивни
Обновена: 22 мар 2021 21:09 | 22 мар 2021 19:29, Теодора Драгоева
1
Как зодиите формират здравословните си навици?
Снимка: IStock

Ако се чудите как да си формирате нови, по-здравословни навици, обърнете се към астрологията и ще бъдете по-продуктивни.

Всяка зодия си има своите методи да се мотивира и да промени начина си на живот към по-добро. Независимо от това как се е променил животът ви през последната година, може би и вашият поглед към нещата се е променил драстично. Ако искате да придобиете нов навик или ритуал, който да ви помогне да се чувствате по-добре, не се чудете, сега е моментът!

А ето и повече по темата как да си създадете нов, полезен навик, базирайки се на астрологията:

Овен

Овенът е очарователният първи знак на зодиака. Той няма проблем да тропне с крак и да получи това, което иска. За да формира у себе си нов навик, Овенът ще трябва да се възползва от своето детско вълнение и ентусиазъм. Ако сте от тази зодия, изберете си ново хоби, което ще ви кара нетърпеливо да ставате от леглото сутрин. Вместо да се опитвате да се насилвате в това, което смятате, че трябва да правите, изберете нещо, което ще ви кара да се усмихвате. Запишете се например на някакви танци или на уроци по рисуване – на нещо, което ще зарежда душата ви с позитивизъм.

Телец

Телецът е управляван от Венера, планетата на красотата и изобилието. Този знак обича комфорта. Това обаче не означава, че Телецът не може да си изцапа ръцете. Хората от тази зодия имат нужда, когато се приберат вечер у дома, да се отпуснат и презаредят. За Телците най-лесното формиране на нов навик ще е от уюта на дома им. Например, може да започнат да спортуват в домашни условия, да развият интерес към градинарството, или пък да се запалят по кулинарното изкуство, но стараейки се да готвят по-здравословни ястия.

Близнаци

Близнаците имат буден ум и любопитна природа. Те са управлявани от планетата на комуникацията – Меркурий и затова са по-склонни да се отдават на хобита, свързани с някаква социална среда и някакво разнообразие, което обаче ги натоварва допълнително. На тях им е трудно да живеят спокойно и тихо, а трябва да си намерят отдушник. За тях е разумно да се опитат да се научат да медитират и то всеки ден. Могат да го правят сутрин, веднага след като станат и преди да са се впуснали в своя натоварен ден. Друг вариант е да заложат на сутрешния джогинг.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари