Културист от "Фермата" се трансформира в жена

Той заличи името си Тихомир и се кръсти Мелиса
23 апр 2021 11:00,
152
Културист от "Фермата" се трансформира в жена
Снимка: Facebook

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който бе участник в петия сезон на "Фермата" през 2019 година, се трансформира в жена.  

Преди време в предаването той призна в ефир, че е хомосексуалист и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов, познат още като Стамбини, с когото живеят на семейни начала.

Неотдавна Тихомир лично обяви, че ще показва преобразяването си в социалните мрежи, където заличи мъжкото си име, заменяйки го с Мелиса Рангелова. Той качва в профилите си снимки, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е напълно неузнаваем.

На изображенията ясно се вижда, че той е свалил значителна част от теглото си, а освен това е пуснал по-дълга коса, която е изрусил.

В една от публикациите си риалити звездата пише: "Само с 30 кг. по лека и много по-щастлива. Открийте разликите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RockyВ пилешкото има естроген също.
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз преди години открих че съм транс но не си смених пола.Определям се като фембой и често ме заглеждат.Може от канала спонсорирал фермата да направят едно ново шоу за Мелиса за това как е станала жена.
59
4
 
29
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Не виждам защо ни занимавате. Културизма е като анорексията, т.е. това са хора със сериозни психически разстройства и това е доказано научно. Щом един човек трупа мускули, това означава, че не е сигурен в своята мъжественост. Във всички случаи такива искат да впечатлят мъже, а не жени. Като цяло няма нормална жена, която да се впечатли от подутини. Но говоря за културизъм, правете разлика между слабо, атлетично тяло на трениращ и такъв подул се от стероиди и изглеждащ гротескно и отблъскващо.
58
7
 
7
 
! Отговори
Съм Попов преди 3 години
Хайде дружно да хейтите, да говорите глупости, че децата ще го гледат, защото те тайно не гледат съдържание за възрастни, а родителите трабва да говорят с тях за всичко. Вече те порастват по-бързо от децата на Демокрацията. С нищо не ви пречи личният избор на този човек. Не ви седи на масата. Не си бъркайте носа в чуждите работи. Не е вашата торта, подминете и забравете. Стига хейт.
57
0
 
18
 
! Отговори
Rocky преди 3 години
Чувал съм за завишаване на естрогена при обилна и продължителна употреба на зоб, ама чак пък толква ... А фатката с п махнал ли си е или как?
56
0
 
16
 
! Отговори
Леша преди 3 години
Щом ни занимавате с това/то/нещото, давайте всичко. Покажете операциите при смяна на пола, резултата, изживяванията, психологическите изкривявания. Покажете всички страдания на джендърите, как изглеждат новите им (дизайнерски) полови органи след 10 години.Случайно ли е, че няма нито едно предаване или документален филм за тези неща? Ако децата видят тези гадости, никога няма да си помислят за смяна на пола.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
повръщам - бляяяяяяяяяяк
54
3
 
21
 
! Отговори
Коприва преди 3 години
В цялата тая работа трябва да се държи сметка, че подобни фигури запълват информационното пространство с личните си драми, а децата стават свидетели на всичкото това. Родители, внимавайте! Иначе - да правят каквото искат и да си ограничат ексхибиционизма до кръга себеподобни и любопитни.
53
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, медицината е велика! Даже и руса са го направили!
52
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз, като жена се чудя, как така си се целил да изглеждаш максимално мъжествен (релефи, бради и т.н) и изведнъж вече мечтаеш за розичка и боски. Някои по-нежни мъже наистина се вижда, че са родени за жени, но това е доооста нестандартно. Да е жив и здрав, щом се чувства добре така.
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩОМ ИСУС Е ВЪЗКРЪСНАЛИ ЦВЕТАНОВ ОТ ЛЪЖЕН Е СТАНАЛ ЧЕСТЕНЗНАЧИ И МЪЖ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЖЕНА И ОБРАТНО
50
0
 
26
 
! Отговори
до Дядя преди 3 години
Пикае в мъжката, ака в женската.
49
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Сега стамбини няма ли да остави тая жена и да ходи да си търси мъж? Чувствам се объркан?!?!!?!!!?
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей сега за майтап го потърсих тоя стамбини и се оказа че и той е няква феичка. сега и двамата като са жени дали са лесбийки? фес беге да внесе малко яснота как точно го правят. доживяхме и ние американски драми. ужас.
47
4
 
23
 
! Отговори
Жорко преди 3 години
Мен ме хваща гнус от такива. Не знам защо...
46
0
 
17
 
! Отговори
amed doganq преди 3 години
Послушал е сърцето си браво !И аз послушах навремето моето - то ми казваше взимай сарая, взех го !
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТВРАТ
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия хора имат много свободно време
43
1
 
18
 
! Отговори
? преди 3 години
Не разбрах в крайна сметка сега нещо виси ли му между краката или се е вдлъбнал.
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък факира Цветанов си пусна мустак и стана честен политик. Това е още по-голям фокус.