4 зодии, които са много умни

Сравняват ги с гении
7 май 2021 17:40, Ивета Иванова
37
4 зодии, които са много умни
Снимка: Pixabay

Тези зодии са родени гении. Те са много умни, схващат бързо, мислят различно, имат креативни идеи, разбират от много неща, талантливи са, виждат нещата по нестандартен начин. Понякога може да изглеждат леко странни, но имат отговор и решение за всичко. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Дева
 
Много любопитни зодии, и то за всичко, на всякакви теми. Девите поставят всичко под съмнение, задават си много въпроси и винаги са готови да научат нови неща. Те са креативни, ексцентрични, изобретателни и находчиви в подхода си към нещата. Така стават решени да намерят правилния отговор и разрешението на проблема. Обичат трудните задачи и винаги се справят с тях, дори когато изглежда невъзможно.
 
Скорпион
 
Като се има предвид, че Скорпионите са мистериозни и обикновено мълчаливи, трябва да се има предвид, че така те успяват да забележат неща, които другите хора не виждат. Тези зодии анализират внимателно всичко, дори дребните неща и получават отговори. Много са чувствителни, имат силна интуиция и усещат какви са хората около тях веднага, дори без да ги познават. Научават ваши тайни, слабости, силни страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
6
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
Глупости Ивет, или събирате читатели на teenproblem.net защото рибата не кълве?
4
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо вярно!Зодия Дева са точно толкоз умни колкото зодия тиква!Простотии!
3
1
 
6
 
! Отговори
ЩО ТРИЕТЕ преди 2 години
ДЕВА И РЕДАКЦИЯТА ДЕВА..
2
7
 
12
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
За зодия Дева е вярно,наистина са много интелигентни. Скорпионите са умни,но са злобни с думите си. За зодия водолей не мисля,че са прави,че са много умни,по-скоро са разпилени и нямат ясна концепция за живота.Близнаците са много по интелигентни отколкото Водолеите и по-любознателни. Това е според хората,които съм срещал.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4 зодии са точно 1/3 от населението. Що пишете такива тъпотиии, не знам!!