Тюрбаните - голямата любов на Ева Мендес

Актрисата с уроци как да носим стилният аксесоар
26 май 2021 17:37, Теодора Драгоева
19
Тюрбаните - голямата любов на Ева Мендес
Снимка: БГНЕС

Ева Мендес е може би най-известната звезда от Холивуд, която носи тюрбан и като че ли този аксесоар за коса дори вече се превърна в нейна запазена марка. Ева неведнъж е споделяла в интервюта, че за нея носенето на този аксесоар е перфектният начин да изглеждаш стилно, дори ако косата ти не е в „добра форма“.

Половинката на Райън Гослинг от години носи косата си на висок кок, около който увива прекрасен, колоритен шал. Наскоро тя дори подписа договор с модната марка New York & Co, която ще произведе линия шалове и тюрбани, вдъхновени от актрисата.

За Ева, която е родена във Маями, Флорида, в семейство на кубински емигранти, тюрбанът (който по принцип е любим аксесоар на жените в Куба) е подходящ аксесоар за всеки повод. Независимо дали отивате на плаж, на премиера, или просто се разхождате по улиците, този шал, омотан около кока ви, може да добави екстравагантен блясък и сексапил към визията ви.
 
Наскоро Мендес отново ни припомни за любовта си към тюрбаните, като сподели две свои видеа, на които носи такива шалове. Тя е написала: „Винаги намирам начин да включа тюрбана в някоя сцена в мой филм. Винаги.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
11
 
! Отговори
Ко ме интересува преди 2 години
тази домениканска индианка