Седмичен хороскоп - какво чака всяка зодия?

Какво да очакват знаците през следващите дни
21 юни 2021 15:36, Дарена Найденова
2
Седмичен хороскоп - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 21-27 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос

Овен
 
Динамичен период, изпълнен с противоречиви събития. Победите и пораженията ще се редуват. Бъдете готови за неочаквани обрати, които ще ви принуждават да взимате бързи решения. Почти сигурно е, че няма да претърпите особени несполуки, ако запазите присъствие на духа и наблюдавате поведението на околните. Ще се ориентирате в обстановката и ще разберете кой се опитва умишлено да ви навреди. Вярвайте в себе си и не се страхувайте от новото и непознатото.

Телец
 
Важните събития ще са в две направления: нови хора ще се появят в полезрението ви и ще разполагате с удобни варианти за разширяване на влиянието си. От време на време ще се налага да правите компромиси с разбиранията си, но няма да са глобални и няма да ви отклонят от предварително избраната посока. След като Меркурий премине в директно движение ще получите интригуващи предложения за обучение. Ако сте в състояние да ги съчетаете със служебните ангажименти, възползвайте се. Не само ще подобрите уменията, но и ще разнообразите ежедневието си.

Близнаци
 
Със сигурност няма да ви е скучно през следващите дни. Предстоят промени както в личния, така и в професионалния живот и то такива, към които се стремите, чиято реализация подготвяте и с нетърпение очаквате да се случат. Направленията ще са точно толкова различни, колкото са различни представителите на вашия знак. Някой ще се зарадва на нова дреха, друг на ново жилище, трети – на ново или по-добро работно място, четвърти – на нова любов. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-дълго ще се радвате на придобивките си. И не забравяйте, всеки вълнуващ момент трябва да бъде пълноценно споделен с близките.

Рак
 
Какво по-добро начало на седмицата от лятното слънцестоене. И от навлизането на Слънцето във вашия знак. Няма по-убедителна причина за добро настроение от усещането, че лятото е седнало на прага ни. Деловите контакти ще са най-успешни с представители на неподвижните знаци. В личните отношения може да се случат някои неприятни изненади, а начинът да ги преодолеете не е като се сърдите, а като изясните позициите си в спокоен разговор. Постарайте се да го направите преди края на седмицата, когато Нептун, планетата на илюзиите, ще премине в ретроградно движение. Така ще си спестите куп разочарования и неприятности.
 

2
Още по темата: седмичен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 месец
не сме зодии
1
1
 
0
 
! Отговори
Неквезодии преди 1 месец
Каква е тази цветарка на снимката, някакви планети сложете.