Какво да имаме в гардероба през лятото?

Стига толкова анцузи и домашни дрехи
26 юни 2021 14:02, Дарена Найденова
10
Какво да имаме в гардероба през лятото?
Снимка: IStock

Няма да излъжем, ако кажем, че вече напълно свикнахме със спортните долнища и домашните дрехи, но е време да излезем от тази комфортна зона. Освобождаването и създаването на самочувствие чрез по-елегантни и шикозни дрехи е метод, изпитан през векове.

След тъмнината на Първата световна война, по-провокативни и разголващи тоалети са били демонстрация на по-свободен и по-лежерен дух. "20-те години е било времето, в което хората са изучавали себе си, чувствеността си и са експериментирали с визията", казва Кора Харингтън. Век по-късно, когато се готвим отново да се опитаме от свободата, ще последваме примера на предците си.

Приберете скучните си дрехи и широките панталони, за да намерите място за нещо по-духовито и забавно. Тъй като лятото вече е тук, решихме да ви дадем няколко съвета за това какво трябва да имате в гардероба си, за да бъдете напълно готови за следващата си ваканция.

1. Копринена камизола

Това е задължителната дреха, която трябва да присъства в гардероба ви. Камизолата се предлага в голямо разнообразие от материя и стилове и пасва идеално на всичко останало. Може да я включите в секси тоалет, който да използвате за романтична вечеря или пък да сложите отгоре един блейзър и да сте напълно подходящи за работна среда. Имате възможност да избирате от различни модели, като най-популярните това лято ще бъдат копринените и тези с флорални мотиви.

2. Колие с висулка

Ако сте от хората, които обичат да слагат колкото се може повече аксесоари по себе си, тази точка е за вас. Това лято колието с висулка ще е от решаващо значение за визията ви, защото ще служи като завършващ щрих на всеки тоалет. За любителие на повече от едно колие, препоръчваме да направите следната комбинация - чокър, къса огърлица, късо колие с висулка и дълго колие с висулка.

Ако пък сте човек, който обича по-семплия стил, това също е добре. Една лъскава дълга висулка може да е чудесното допълнение към визията ви, което ще добави нужното разнообразие. Независимо дали ще го комбинирате с нещо друго, или ще го носите самостоятелно, колието с висулка трябва да едно от основните ви бижута това лято.

Вижте какво още да имате в гардероба си в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: лятомодагардероб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
През всички сезони в гардероба трябва да има РПГ. Всичко друго е от десеторазредна важност.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няколко потника, тениски и поли под коляното, като за баби и задължително без сутиен на село...
4
0
 
3
 
! Отговори
Хмх преди 2 години
Закачалки?
3
0
 
3
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Че то особено на село тъй се ходи, като на снимката. От единия двор на другия с мотиката и с токчетата.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скелет.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без сутиени...свобода на гърдите!!