Седмичен любовен хороскоп за 9 - 15 август

Възможни са любовни заблуди
0
Седмичен любовен хороскоп за 9 - 15 август
Снимка: Istock

През новата седмица Венера ще се противопостави на Нептун. Възможни са неясноти в любовен план, еуфорични ситуации, за които знаем, че са само временни. Към тези две планети ще се присъедини и Плутон, помагайки ни да задълбочим любовта си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вярвате ли в любовта, Овни? Възможно е да бъдете обзети от мисли относно всички разочарования, които сърцето ви е преживяло в миналото. Добре е да не съжалявате за миналото, защото то също ви е научило на нещо. Станете от прахта, изтупайте се, защото сърцето ви е станало по-силно. Някои от вас, които скоро са започнали връзка, ще бъдат изправени пред избор относно нея. Ако сте в дългогодишни взаимоотношения, не забравяйте за романтиката.

Телец

Капризите около любовния ви живот може да ви накарат да се почувствате изтощени. Венера е във вашия романтичен сектор, който предлага красиви възможности в любовта. Но планетата ще се противопостави на Нептун, хвърляйки неяснота около възможна настояща романтична дилема. С правилния човек ли сте или просто се убеждавате, че сте? Вашият партньор крие ли нещо от вас или се замозалъгвате? Хубавото е, че Венера ще се срещне с Плутон и ще намерите отговорите, които търсите.

Близнаци

Възможно е да загубите желание за работа, защото в любовен план ще се чувствате разочаровани. Хубавото е, че всичко това е временно. С любимия човек ще се върнете към приятните моменти във вашата връзка. Ако сте необвързани, не споделяйте с близки за вашите любовни неволи, защото ще ви оставят да се чувствате още по-безнадеждни.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари