Месечен хороскоп за септември

Какво да очаквате през следващите 4 седмици
0
Месечен хороскоп за септември
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе деветият месец от 2021 година?
Tialoto.bg ви предлага хороскоп за септември, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос

Овен


Началото на месеца ще е спокойно. Ще разполагате с достатъчно свобода за самостоятелни действия и решения, дори за експерименти във всички направления, които са ви важни: професия, бизнес, финанси. Ще можете да съчетаете персоналните си интереси с публичните и да постигнете завидно добри резултати. Отношенията и делови, и лични ще са хармонични. Не прекалявайте с разходите. Ако съществуват някакви противоречия, опитайте се да ги изгладите преди 15.септември, защото тогава Марс, вашият управител, ще влезе в знака на Везните и комуникацията ви ще е леко объркана. Ще се натъквате на затруднения, които ще можете да преодолеете само с осъзнат подход и почти винаги след намеса на приятелите ви.

Телец


Постарайте се да се справите с колкото е възможно повече от сложните занимания преди 11.септември. До тогава Венера, вашата управителка ще се намира в знака на Везните и ще можете да действате със замах. Почти няма да се натъквате затруднения в реализацията на замислите си. През този период бихте могли да положите основите на поредица проекти, изискващи творчески подход. След това тя ще премине в знака на Скорпиона, където въздействието й върху въображението или е слабо, или изобщо на моменти липсва. За уреждане на финансови въпроси ще се налага да си взаимодействате с различни групи и обществени организации. В повечето случаи намесата на разнородни участници ще забавя процеса. Запознавайте се задълбочено с условията, ако ви се налага да ползвате какъвто и ва било вид кредит.

Близнаци


Интелектуалният ви потенциал ще е висок и ще се отрази положително на работоспособността ви, която също ще е на ниво особено през първите две десетдневки на месеца. За представителите на вашия знак комуникацията никога не е била проблем, но сега освен убедителни и сговорчиви ще се и осезаемо привлекателни, което ще ви „отвори“ много врати и ще си осигурите мощна странична подкрепа. Ще можете да действате самостоятелно и преобладаващо да сте в контрол на случващото се, дори да разполагате с инструменти за противопоставяне. В края на месеца, след като Меркурий, вашият управител, премине в ретроградно движение, важност ще придобият хора и дейности от миналото, които може да са ви приятни, а може и не чак толкова. От вас зависи, обаче, дали и до колко ще се възползвате от тях.

Рак


Без затруднения ще се справите с всички сложни ситуации, от какъвто и характер да са. Ще можете да въведете ред не само в текущата си работа и практически занимания, но и в чувствата, връзките, плановете си. Попълвайте знанията и повишавайте уменията си, всеки има желание да работи със способни партньори. А и така ще ви е доста по-лесно да презентирате идеите си в разбираем вид. Може да звучи необичайно, но ще разбирате мотивите и мислите на околните много по-лесно от друг път. Не е изключено в такива моменти да се чувствате малко самотни. Не забравяйте, че от вас зависи да прогоните мрачните мисли. Ще получавате конкретни, а и най-добри резултати от заниманията, които реализирате самостоятелно, което съвсем не означава, че трябва да игнорирате екипните проекти.

Лъв

През първите две десетдневки на месеца събитията ще са интензивни. Постиженията ви ще получат висока оценка, а вие ще придобиете популярност. Усилията, вложени в работата в предишните месеци ще дадат реални практически резултати, които ще са съпроводени и със съответния материален еквивалент. Професионалните ви задължения ще са съвсем конкретни и почти няма да изпитвате затруднения с ресурсното обезпечение на реализацията им. Динамиката няма как да не ви изтощи, обаче. И в края на месеца да осъзнаете, че ви е все по-трудно да взимате решения, да се съмнявате в собствените си умения. Интересното е, че точно в този период близките ви все по-често ще имат нужда от подкрепа и съвет, а вие няма да сте в позиция да им откажете. За щастие, чувството ви за отговорност е достатъчно силно и благодарение на него ще успеете да се справите с емоциите си.

Дева

В началото на месеца може да се чувствате леко неуверени, пасивни, да нямате ясно изразено желание за изява, да изпитвате съмнения в партньорите си. След Новолунието, което ще е във вашия знак, ситуацията ще се промени. Аналитичните ви способности ще се засилят, ще сте в състояние да действате конструктивно и да си създадете максимално добра организация. Ще разполагате с оптимални възможности да превърнете мечтите си в реалност. След като Меркурий премине в ретроградно движение заниманията ви ще останат в лек застой. Но пък ще можете да комбинирате няколко дейности едновременно и покрай текущите да довършите изостанали проекти, на които много малко им е оставало за придобиване на цялостен вид. Освен това е много вероятно да възстановите стара, прекъсната по някакви причини връзка, на която държите.
 

Астрологичната прогноза за останалите 6 зодии можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


0
Още от Ако щете - вярвайте
Здравни съвети - мит или истина?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари