Модни тенденции за есента

Ето на какво да заложите
6 окт 2021 22:46, Ивета Иванова
6
Модни тенденции за есента
Снимка: Pixabay

Есента настъпи и с новия сезон на хоризонта се появяват и нови тенденции в света на модата. Време е да приберем късите поли, панталонки и рокли, кроп топовете и сладките тениски и да се запасим с по-плътни дрехи. Ето какво ще е най-модерно през следващите месеци, според "Female First".

Плетени елеци
 
Тази тенденция от 90-те години на миналия век отново се завръща. Плетените елеци бяха любими на герои от класики като "Баровки" и "Горещо маце". Още през 2020 г. тази дрехи пак се появи на хоризонта, благодарение на певеца Хари Стайлс. Ще сте много стилни, ако заложите на такъв елек, а и тази дрехи ще ви топли. Препоръчва се да изберете неутрални цветове за офиса и училище, като комбинирате с бяла риза и черни панталони. Карираните шарени елеци пък са хит за разходките в парка, кафетата, киното, купоните и т.н. Може да ги комбинирате с поли, дънки, високи токчета, дълги чорапи.
 
Всичко в люляково
 
Люляковото лилаво стана хит миналата есен и през 2021 г. все още е сред най-модерните цветове. Пастелните цветове са много актуални тази година - бебешко синьо, бебешко розово, ментово зелено и т.н.; но за есента е по-подходящо да заложите на люляково. Избирайте всякакви дрехи в този нюанс. Плетените рокли в лилаво ще са истински хит; пуловерите и спортните панталони в люляково лилаво също не са за подценяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: модаесентенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
файтон преди 2 години
каквото е евтинджос това е на мода