Венера в Стрелец - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода
12 окт 2021 21:51, Ивета Иванова
1
Венера в Стрелец - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

 На 7-и октомври планетата на красотата и любовта Венера влезе в знака на огнените Стрелци. Тя ще остане там до 5-и ноември и това означава, че ни чакат много приключения, забавления, нови контакти и приятели. Подгответе се и за доста флиртове. Ето прогноза за всяка зодия, според "Scribe".

Овен
 
Всичко, което искат, е да се позабавляват и ще могат да го направят! Отново ще се влюбят в живота и ще станат оптимисти. Може да отидат на планина, на спонтанно посещение в музей, да гледат нещо вдъхновяващо. Пак ще блестят и ще вярват на интуицията си.

Телец
 
Нека опитат нещо ново и така ще могат да трансформират най-важните си връзки. Телците обичат рутината и комфорта, но нека пробват. Венера им дава увереност и кураж, които ще им помогнат да се справят с новите емоции.

Близнаци
 
Добри новини - ще има баланс между желанието им за свобода и желанието им за връзка. Приятелите и близките намират Близнаците са още по-забавни отпреди и се привързват към тях. Дори непознатите не могат да устоят на чара им. Да не си поставят граници - да приемат покани за всякакви срещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пашша тьх нахуи пичка лелина не хрини и не оределяй казват изчезнй