Зодиите, които трудно преживяват разделите

Ето кои са те
21 окт 2021 17:52, Ивета Иванова
4
Зодиите, които трудно преживяват разделите
Снимка: Pexels

Има някои зодии, които много тежко приемат раздялата с любим човек. Те страдат дълго, премислят ситуациите и случилото се, чувствителни са и дори може да се затворят в себе си след раздяла. Вижте кои са те, според "Bustle".

Рак
 
Управлявани са от Луната, което често ги прави чувствителни, раздразнителни, а и Раците редовно си менят настроенията. Постоянно премислят случилото се и се питат къде са сгрешили. В някои дни са по-добре, в други по-зле, но непрекъснато мислят за миналото. И се опитват отново да почувстват тази любов, спомнят си за емоциите. Чувстват се пълноценни най-много, когато имат партньор до себе си и за тях обичта е всичко. Ако няма за кого да се грижат, сякаш са празни. Емоционални са и трудно се справят с разделите. 
 
Скорпион
 
Скорпионите са напрегнати, винаги потънали в мисли и уязвими - дори да не го показват. Трудно преживяват разделите, тъй като по природа са много емоционални и държат на близките си хора. Когато се отдадат на една връзка, тя става всичко за тях. И когато тя свърши, това унищожава стабилността около тях. Тези зодии непрекъснато премислят какво се е случило, понякога дори искат отплата и да отмъстят на бившето гадже. Кисели са, депресират се и дълго не могат да продължат напред. Изпитват болка.
 

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Друга е истината преди 1 месец
Зодия "ЧЕСТОЛЮБИВ" - той/тя побеснява, ако бъде изоставен(а), но не се замисля какво причинява на другия, ако раздялата е по негова/нейна инициатива. Също така и зодия "МЕРКАНТИЛЕН" - щом е започнал(а) връзка, предварително е преценил(а) какво ще спечели във финансов или кариерен аспект и не може да понесе мисълта връзката да се разпадне преди да е изцедил(а) като лимон всички възможности на другия.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Hegå bb
1
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Иди при гегата на колегата