Зодиите, които стават звезди

Родени за сцена
22 окт 2021 14:33, Ивета Иванова
5
Зодиите, които стават звезди
Снимка: Pexels

Тези зодии от малки са популярни, талантливи, целеустремени. Те знаят какво искат, борят се за мечтите си, омайват с талант и ум. Харесва им светлината на прожекторите или да получават признание. Фотогенични са. Те може да станат известни, според "Pink Villa".

Лъв
 
Кой не обича Лъвовете и не им се възхищава? Те поемат рискове, родени лидери са, харизматични са и късметът често е на тяхна страна. Знаят как да завладеят хората и публиката, помагат на близките и насърчават околните, справят се с трудностите. Горделиви са и знаят цената си. Много обичат вниманието и винаги изпъкват с модните си избори и външния си вид. Просто привличат славата към себе си и името им се чува често. Искат да са първи, най-добри и са звездата на компанията си.
 
Скорпион
 
Те са по-потайни и не обичат толкова светлината на прожекторите, но пък са много упорити и работят за целите си. Не спират, проправят си път към успеха и впечатляват с талантите си. Обикновено, не са богати и не живеят в лукс, но са много мотивирани и привличат успеха на своя страна. Имат много мечти и знаят как да получат своето. Готови са за големи неща, не изоставят целите си и работят по тях постоянно.
 

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
... преди 1 месец
hahhaa
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оправете си заглавието: Сайта от който цитирате се говори за "ИЗВЕСТНИ" ама що'т не правите разлика и аре - "ЗВЕЗДИ" че така звучи по-"звездно" а има огромна разлика.А съвсем друга тема са изобщо зодиите и всички глупости около тях, ама аре - петък е - може малко и глупoсти да четем!
3
1
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 месец
и за нищо не ставаме
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това за зелето е сериозна работа. Може статия например "Кои зодии първи слагат зелето?" или "Кои зодии най-добре го претакат?" или "Кои зодии обичат кисело зеле?"
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сложихте ли зелето?