13 знака, че той иска само секс

Не е любопитен към вас
27 окт 2021 04:00, Михаела Лазарова
19
13 знака, че той иска само секс
Снимка: Istock

Новите връзки са вълнуващи. Когато някой мъж ни ухажва и ни показва цялото си внимание, това ни ласкае и повдига самочувствието. Много жени бъркат страстта и похотта на мъжете с любов. Всички малки и големи жестове могат да ви накарат да се влюбите в мъжа, с когото се срещате, но той да не изпитва същото към вас. Ако искате обвързване, а все нещо пречи на връзката ви да се развие и задълбочи, много вероятно е партньорът ви да изпитва похот и страст към вас, но не и любов.

Привличането и химията са важни за една връзка, но ако отношенията останат само на това ниво, те трудно могат да се определят като любов. Съществуват признаци, които издават дали това, което изпитва мъжът към вас е любов или чисто и просто страст и физическо привличане.

Кои са признаците на похот и страст, а не на любов?

1. Той придвижва нещата много бързо напред – изпраща ви до вкъщи, ухажва ви, изпраща ви цветя, пише ви съобщения, но не говори за сериозни и същински крачки напред.

2. Изглежда заинтересуван от вас, само когато предстои да правите секс или обстановката го предполага. През останалото време не ви пита как е минал денят ви, не се интересува от вашите интереси, приятели, близки, проблеми, работа.

3. Свързва се с вас в последната минута. Не можете да разчитате на дългосрочни планове с него, защото все е зает. Когато иска да се видите ви го съобщава в последния момент.

4. Има много детайли от живота му, които не познавате.

5. Семейството и приятелите му не са част от срещите ви. Никога не ви запознава с тях. Отбягва въпроса, когато го попитате.

6. Не се открива емоционално пред вас. Старае се да е по-дистанциран.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


19
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
3
 
! Отговори
Инж.Ганев правиДруго преди 1 месец
Не изпраща цветя. Ухажва ви нескопосно.Още в деня на запознанството иска да правите секс. Ако се съгласите, ще остане доволен, но не е сигурно дали ще дойде да ви изпрати до дома ви, колкото и да е късно през нощта. Ако не се съгласите, може и да дойде да ви изпрати, стига да ви е харесал много. Ще ви потърси пак, когато ви пожелае отново. Почти всичко върши така, както е описано в статията, но колкото и да е странно, такива връзки често завършват с брак. Га__ньо си е недодялан, а Пена е упорита
12
0
 
8
 
! Отговори
356н преди 1 месец
Все ТОЙ, ТОЙ, ТОЙ....а кога ще има статии за НЕЯ....ТЯ какви ги върши...'щото не е по-различно
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само Циника ми липсва в тези коментари ;)
10
2
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 1 месец
лафя си с един приятел:- абе ти тая твоята обичаш ли я?- много ясно че я обичам!- а като я обичаш дйестваш ли в другата дупка? ... нали любов това онова, някак си не се вързва- абе ти да не си луд! ... в другата дупка ?!!? .... да вземе да забременее
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още един знак - изважда го, избърсва го в пердето, обръща се и си тръгва без да каже нито дума. Сериозно, статиите ви са потресаващи. Освен това, тази вече сте я публикували.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бе, предпочита кокошо-философски разговори със стара мома асистент в университета, с паяжина около някои отвори.
7
9
 
9
 
! Отговори
ВАЖНО преди 1 месец
Българката не ражда деца ! Факт !
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Че какво друго може да се иска от една жена?"_________ Освен секс ли? Ами и 500 лева назаем без да й ги връщаш. Все пак нафтата удари 2.70 за литър.
5
1
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 1 месец
Михаела - Илияна, кое от двете имена е вярно? И виждам, че още се учиш да броиш! Но, признавам, имаш напредък! Вече свободно броиш до 13.Но и продължаваш да пишеш за секс!Понапъни се малко повече и си намери двама или трима мъже! Ако са малко, направи бройката по - голяма! Все някога ще бъдеш задоволена!
4
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И с жени е пълно, дето само секс искат. Ако даваш и пари, всичко е наред..
3
11
 
26
 
! Отговори
Въпрос до твореца ! преди 1 месец
От кога българката прави секс ?То до вчера май само кинти и апартаменти събираше.........като лалугер.....трупа ...трупа.Какво ни занимавате с задръстени статии ? Ние си знаем, че българките са трудни във всичко - в секса , в любовта, в раждането на деца. Затова сме ги отписали. Да си купуват вибратори.Съвет към всеки мъж в България - намери си чужденка.
2
10
 
27
 
! Отговори
28 Годишен преди 1 месец
Че какво друго може да се иска от една жена?
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
много хубав материал , така ще унижожите и малкото връзки които имат в момента. всичко закрийте само в фейсбук.