Само за жени! Хороскопът ви за ноември

Жените Близнаци да не споделят
30 окт 2021 15:15, Михаела Лазарова
8
Само за жени! Хороскопът ви за ноември
Снимка: Istock

Месец ноември идва с много динамика. Няма да скучаем, а непрекъснато ще търсим начин да подобрим средата край себе си. Трудности няма да липсват, но успехът и щастието са близо до нас. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Новият месец ще ви изправи пред ситуации, които ще са проверка на вашата сила и издръжливост. Това ще засегне всички сфери на живота, но най-вече професионалните. Съсредоточете се върху желания резултат и със сигурност ще успеете. Ноември ще бъде благоприятен за кариерата ви. Ако започвате нови проекти, те ще ви донесат чудесни възможности, за някои и по-високи доходи.

Единственото нещо, което може да ви попречи да достигнете големи висоти, са интригите и клюките. Бъдете търпеливи и не се поддавайте на провокации.

В личния живот, жените родени под знака на Овена ги очакват някои неприятни изненади, разочарования свързани с любимия човек.

Жената Телец

Ако има нещо, което не ви допада, смятате, че сте се провалили в него, търсете причината вътре в себе си, а не във външния свят. В работен план са възможни някои недоразумения, затова не бързайте в нищо. Периодът е подходящ за повишаване на квалификацията, обучителни курсове. През ноември ще бъде важно и как управлявате вашите финанси, с тях също трябва да сте разумни и да планирате всичко много добре. Звездите ви съветват да не се забърквате в спорове и ситуации, които могат да ви изтощят емоционално.

Жената Близнаци

Дамите Близнаци може да почувстват, че пътят им към целите, които си поставят е станал още по-труден. Това усещане винаги се прокрадва, когато сте почти на върха. Така че не се отказвайте и продължавайте смело напред. Ноември може да бъде добър месец за вас, ако сами не си поставяте пръти в колелата и това се отнася особено за личния ви живот.

Ще търсите уловка, измама в думите на хората край вас, а това няма да доведе до нищо хубаво. Ако нямате половинка до себе си, има вероятност това да се промени, но само ако се фокусирате върху положителното и бъдете по-общителни.

В работен план – внимавайте с кого какво споделяте. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За астрологията не знам дали е наука но покрай пандемията почнах да се съмнявам за медицината.
5
0
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 2 години
Абсолютно съгласен съм. Тая "медия" вече е заприличала на жълт вестник с подобни публикации. Веднъж дори започнаха статията за хороскопите с "Астрологията е наука, която...". Астрологията не е наука и всякакви хороскопи са просто едни врели-некипели.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хоро-скоп - няма как да останеш мъж след като почнеш да му вярваш. При 7 милиарда население означава, че има около 500 милиона от твоята задия. И как на всички ще се случи почти еднакво, като са толкова разнообразни като произход, живот, нужди, имотно и финансово състояние... Кой хороскоп предсказа на Стив Джобс,човек с пари и възможности, че ще умре от рак?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този сайт, насажда омраза, към всичко мъжко.
2
4
 
1
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Заглавието е сексистко, драга ... опса, то сексизъм е само , когато мъж извърши кексуално нарушение, иначе жените могат да правят, каквото си искат...Е, защо жените с еопкават от нещо, което самите те извършват ?!
1
3
 
3
 
! Отговори
Skallz преди 2 години
Заглавието е обида за пола ми.