Слънчевото затъмнение променя живота на 4 зодии

То е последното за годината
3 дек 2021 23:15, Ивета Иванова
4
Слънчевото затъмнение променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay

 Последното слънчево затъмнение за годината ще бъде в събота. То ще е в знака на Стерец. На 4-и декември някои зодии ще бъдат много повлияни от събитието и ги очакват големи промени. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Връзките им започват да се развиват в нови, различни посоки. Навлизат в нова ера, що се отнася до партньорствата. Ще бъдат окуражени да преразгледат определенията за някои термини във връзката с партньора си. Така отношенията може да станат по-стабилни и сериозни. А самотните може да създадат връзка с нов, специален човек и тази връзка ще има голямо влияние върху тях. Ще видят кои хора имат значима роля в живота им.
 
Дева
 
Само защото са свикнали да се чувстват у дома си на определено място, не значи, че винаги ще е така. Докато растат, трупат опит и преживяват нови неща, разбирането им за комфорт и уют се променя и развива. Домът е място, на което чувстват, че принадлежат - сякаш са създадени да са там. По време на слънчевото затъмнение ще видят, че това, от което имат нужда, за да чувстват едно място като дом, се е променило. Време е да търсят и да работят за дома, който наистина желаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам защо занимавате хората с глупости... крайно време е тези простотии да престанат, не сме в средновековието. Това, че луната закрива слънцетo докато преминава покрай него няма никаква връзка с каквото и да е...
2
2
 
8
 
! Отговори
Editor-in-Chief преди 2 години
Явно е нова зодия, защото никой не е чувал за нея, но България, с тези измислени политици, я чака много дълго затъмнение.
1
2
 
7
 
! Отговори
Несмезодий преди 2 години
Този знак "Стерец", за пръв път го чувам.