Ново начало: Модни тенденции за 2022 г.

Сред тях са смелите и ярки цветове
3 яну 2022 21:50, Ивета Иванова
7
Ново начало: Модни тенденции за 2022 г.
Снимка: Pixabay

Новата 2022 година е тук, а с нея идват и нови тенденции от света на модата. Кои ще са най-хитовите дрехи, цветове и аксесоари през следващите 12 месеца? Вижте прогнозите на "Female First".

Смели и ярки цветове
 
Идеално време за дръзките дами и хората, които обичат да експериментират с цветове и да правят впечатление. На мода през годината ще са смелите и ярки цветове. Залагайте на искрящо тъмнорозово и цикламено, канарено жълто, скарлет -  яркочервен цвят, понякога с леко оранжев оттенък. Тези цветове ще са истински хит и с тях ще бъдете забележими и ще може да изразите себе си. Не залагайте на монохромни цветове, а на тези, които символизират щастие и ви показват изключителна и необикновена личност.
 
Вратовръзки
 
През 2022 г. вратовръзките са много актуални и ще са унисекс аксесоари. Има голямо разнообразие от цветове и принтове, що се отнася до тях, така че спокойно могат да бъдат използвани и от мъже, и от жени. В много скорошни ревюта се забеляза, че доста модели дефилират с вратовръзки. Може да използвате както официални елегантни вратовръзки, така и копринени цветни папионки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: модастилтенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синьо-лилаво е цветът на 2022. Много приятен нюанс е.