Крила на фея - хит в грима за 2022 г.

Този тип очна линия ще е тренд
4 яну 2022 23:45, Ивета Иванова
2
Крила на фея - хит в грима за 2022 г.
Снимка: Pixabay

Нова тенденция в света на красотата и грима превзема 2022 година.

Както знаем, от около десетилетие насам очната линия е истински хит. Това е гримът, който се превърна в абсолютна класика и е задължителен за официални събития, както и за постигане на фатален, стилен и зашеметяващ външен вид.
 
Извитото котешко око прави дамите мистериозни, красиви и ослепителни. Тази година очната линия остава абсолютен хит, но в друга разновидност.
 
Ще е модерно да си правим очна линия тип крило на фея.
 
Според последен доклад на "Pinterest", очната линия крило на фея трупа популярност и расте броят на търсенията на тази фраза.
 
Очната линия крило на фея се характеризира с причудливи форми и деликатно извайване на линия във външния край на окото. Тя изглежда като истинско произведение на изкуство върху клепачите ви.
 
Може да използвате бяла очна линия, за да постигнете наистина приказен вид и да приличате на фея/героиня от приказките. Но и други цветове очна линия ще ви свършат работа.
 
Няма правила и относно фолмите - може да изрисувате звездички, вълнообразни черти, точици, триъгълници и каквито форми пожелаете във външния край на окото.
 
Където са формите, може да добавите брокат, блясък, кристали, скъпоценни камъни, стикери за лице и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това личице ще му ходи малко спермица.