22.02.22 г. – какво е значението според нумерологията и астрологията

Според китайците двойката говори за баланс не само между Ин и Ян
22 фев 2022 11:02, Ния Христова
17
 
22.02.2022 г. е определяна като магическа дата. Какво ни вещае този ден?
 
"Това е така нареченият палиндром – когато от едната и от другата страна смисълът е един и същи. Тук прави впечатление броят на двойките – по три и от лявата, и от дясната страна. Тройката се смята за отпечатъка, белега и труда, който е резултат от едно и две. Тройката е манифестирана енергия. Когато имаме тройка отляво и тройка отдясно, това буквално означава, че имаме равенство и баланс на Ин енергията с Ян енергията. Шестицата ни говори за много голяма дълбочина, за дълбок поглед в материята", обясни нумерологът Антоанета Жекова, позната още като АнтоА, в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Астрологът Кирил Горанов обърна внимание, че това е дата, погледната от Григорианския календар.
 
"В етиопския, в ислямския и в еврейския календар това са различни дати. Много е важна гледната точка. На нас тази дата ни изглежда изключително магична, а в ислямския календар е 21 Раджаб 1443 г. Това е нашата гледна точка и ние какво намираме в тази дата", изтъкна той.
 
Интересна е връзката с китайците, тъй като двойката говори за баланс не само между Ин и Ян, а и между мъжкото и женското, стана ясно още от думите на Горанов. 
 
"Ако има конфликт Русия - Украйна, то той не би бил заради датата, а заради съвсем различни факти. Астрологията не работи с дати, а с позиции на планети и цифри. Още на 2 февруари на последното новолуние във Водолей е започнал цикъл на създаване и цикъл на интеракция между 2 страни. Забележете, двойката е ляво-дясно, мъжко-женско, добро-лошо, запад-изток, горе-долу... Има интеракция", обясни той.
 
"Днес е изходът от портала, който се отвори на 20 февруари, а 21 февруари му бе средата – днес е най-голямото напрежение, кулминацията. Днешният ден може да бъде доста кризисен, зависейки кой от каква точка го погледне. Смисълът е "голямата духовна трансформация". Днес по-слабите ще бъдат привлечени от по-силните, от по-знаещите, от по-можещите и благодарение на тях да се получи единството, което да доведе до това глобално духовно извисяване и трансформация", прогнозира АнтоА.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Мими преди 2 години
Казват че 2 означава ангелска защита глупости. Ангелското число е от 3-ки 33. 333
11
0
 
2
 
! Отговори
Мими преди 2 години
Отвратителен за мен ден чувствам се зле. Винаги като има 2 и 4 е така.
10
0
 
1
 
! Отговори
Панчо от Попугай преди 2 години
Основната вибрация на числото 2 , е слаб 2 в училище и голям бой вкъщи .
9
0
 
1
 
! Отговори
До лефтер преди 2 години
Наскоро случайно попаднах на разговор с едни инжженери.Включих са за да им обясня това за което толкова умуваха.И за да не изглеждат като *** ,започнаха да ми дрънкат някакви изчисления ,не знам си какви величини, и толкова бяха намерени и радостни ,че като ги попитах; Колко букви има българската азбука ? Им замръзна радостта и усмивките йахаха. Не можех да повярвам ,че наистина не знаеха. Инженери брат.Леле мале ,,къде отиваме?!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Основната вибрация на 2 е пасивност. Не знам откъде ги измислиха тия щуротии, дето са ги надрънкали.
7
3
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
АСТРОЛОГИЧЕСКИ ФАНТАЗИИ ЗА ЛЕКА НОЩ. ТЯ ВАНГА КАЗА ЗА 22.02.2022Г НО ТОЗИ, НА КОГОТО КАЗА, СБЪРКА С ТОЧНО 1 ГОДИНА.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е приликата между астролог, номеролог и еколог? - И тримата лъжат и плашат за пари.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакво значение няма, но най-смешното е, че разни плиткоумни хора даже се изтрепват да се изпоженват на такива дати-смях!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Означава, че 22 инчов чen трябва да им се набие на тия в студиото за толкова изговорени глупости.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубава дата за разпалване на нова война с възможност за ескалация към световна такава.Нека не забравяме 25% увеличение на паричната маса в щатите и европа, довели до исторически висока инфлация. Какво може да се стори ли - две неща - централните банки да вдигнат лихвите, което ще фалира много щатски/европейски бизнеси и хора затънали в дългове или една бърза война далеч от уол стрийт. Малко паника на пазара и бърза корекция за няколкото новонапечатани трилиони. И едни ^косвени^ жертви.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните глупости...
1
3
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Днеска у школото само 2-ки :)))