Знаци, че връзката ще се провали

Ето кои са те
23 фев 2022 20:34, Ивета Иванова
6
Знаци, че връзката ще се провали
Снимка: Pexels

 Има някои скрити или просто не толкова забележими знаци, че връзката ви ще се провали и няма да е продължителна, на които трябва да обърнете внимание още от самото начало.

Става ясно, че необвързаните хора в последно време стават по-придирчиви и по-трудно избират свой партньор. Те сега са загрижени за т.нар. "розови флагчета" в началото на отношенията с някого, които впоследствие се превръщат в червени флагчета във връзката. Ето кои са тези розови флагчета, според Тина Уилсон, британски експерт по връзките, сподолени от "The Sun".

1. Не се снимате заедно/ Само единият снима и поства
 
Ако изобщо не се снимате заедно и не запечатвате хубави моменти или пътувания/партита, това е лош сигнал. Новата ви тръпка може да не обича да се снима и много рядко да поства снимки - тогава ще е нормално, ако основно вие снимате. Но, ако гаджето публикува редовно селфита и други снимки, само не и такива с вас, това също издава неприятности. Прегледайте социалните му мрежи и така ще разберете дали ви крие от света. Забележете и какви неща поства - ако са основно статуси или коментари за филми, мачове, книги, но не и толкова снимки - това показва, че просто не обича снимането.
 
2. Затрупва ви с подаръци и внимание
 
Всеки обича да получава внимание, подаръци, радва се на жестовете и изненадите. А и в началото връзките винаги са розови и всеки се стреми да впечатли другия, още има голяма тръпка. Но, ако някой е като обсебен от вас и ви кара да се чувствате като кралска особа, това всъщност може да е лош знак. Ако новият партньор постоянно ви подарява цветя, бонбони, пише ви любовни и романтични съобщения, дава ви и други подаръци и ви кани на много пътувания от самото начало на връзката - това е прекалено. Романтично е, но е прекалено прибързано. Рано е, нещата трябва да стават постепенно и така връзката се изчерпва доста бързо. А и още не сте се опознали добре, за да има чак такива жестове. Освен това, след няколко месеца партньорът обикновено спира да прави това, и връзката става монотонна и си личи, че е изчерпана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: любоввръзкидвойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ивета, След три седмици да няма оплаквания що намям цветя, що не ми обръщаш внимание?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се коси сладкиш баркане във пликчета и мозаичните неврони се възвръщат лувита се ускорява и всичко е оккккк
2
2
 
4
 
! Отговори
Мама преди 2 години
До Нормален човек Сложи си пуловера, че да не изстинеш, момчето ми. И се прибирай, направила съм ти мусака.
1
3
 
2
 
! Отговори
Нормален човек преди 2 години
Трябва ми кариера, приятелка и красиви сбъднати мечти, за да бъда истински щастлив !Може ли да ми уредите живота ?