Как да се сдобием с блестяща кожа: Съвети от професионалист

Гримьорката Нам Во със съвети
Обновена: 27 фев 2022 16:51 | 27 фев 2022 16:50, Дарена Найденова
8
Как да се сдобием с блестяща кожа: Съвети от професионалист
Снимка: Istockphoto

Росен, подскачащ, кнедли, пухкав. Това са думите, с които известната гримьорка Нам Во използва, за да опише своя характерен бляскав външен вид, по който всички в социалните мрежи са полудели. 


Сияещата кожа не е нова тенденция и, докато "изчистеният грим" имаше време да блесне в TikTok, вечният подход на Во към нея, за щастие, е едновременно лесен и достъпен. Тя споделя пред InStyle, че перфектният външен вид не винаги трябва да се постига със скъпи и маркови продукти, а ключът към него е правилната подредрба на стъпките и нужното търпение. 

Като за начало Во казва, че всички, без изключение, трябва да използваме слънцезащитен крем. "Превантивна мярка е! Ще похарчите хиляди долари за лазерни и коригиращи лечения, ако имате увреждане от слънцето", допълва тя. Да не говорим че увреждането от слънцето не само променя текстурата на кожата ви, но и убива колагена. 

След слънцезащитния крем, Во споделя, че е изключително важно да почистите, ексфолирате и овлажните кожата. А за тези, които искат да постигнат още по-голям ефект, гримьорката е голям фен на инструментите за грижа за кожата. "Станах още по-голям привърженик през 2020 година, когато не можех да отида при дерматолог или козметик", казва Во пред InStyle. Допълва, че няма значение дали става дума за LED светлини, или механични уреди, добре е да инвестирате в част от тях. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: красотаблестяща кожа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
gloss преди 2 години
С полирпаста, не става ли?
1
2
 
1
 
! Отговори
Дар от БОГ ТАНГРА преди 2 години
Драги хора, ако желаете България да стани супер мега държава, тогава ме издигнете да бъда владетел на България!Съгласни ли сте?