Седмичен любовен хороскоп за 28 февруари - 6 март

Първата седмица на март ще бъде вълнуваща
28 фев 2022 18:10, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 28 февруари - 6 март
Снимка: Istock

Март месец започва с новолуние в Риби и романтика. Ще усетим нежната енергия на Рибите. Венера, Марс и Плутон ще дадат повече интензитет на връзките. Като цяло започват промени в любовта, много по-хубави, даващи ни възможност не само да обичаме някого, но и себе си най-напред. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на март, родените под знака на зодия Овен ще могат да се освободят от токсичните модели в любовта. Това ще се случи благодарение на два съвпада – единият между Венера и Плутон, другият между Марс и Плутон. Сега ще осъзнаете какво в любовта ще ви дърпа надолу. Когато Марс и Венера напуснат знака на Козирог и преминат във Водолей може да приложите вашите идеи в действие. Време е за новости в любовта, а вие ги чакате от дълго време.

Телец

Телци, пригответе се да сбъдвате любовните си мечти. Новолунието във вашия 11-и дом ще ви накара да се стремите към нови висоти в любовта. Използвайте тази Луна, за да проявите това, което наистина желаете. Ако сте необвързани, възможно е да имате романтични емоции. Бъдете отворени за любовта. Обвързаните Телци ще имат много възможности да задълбочат връзката си, благодарение на Марс и Венера, които ще се срещнат с Плутон във вашия 9-и дом.

Близнаци

Тази седмица може да се окаже изключително доходоносна за Близнаците, особено ако имат връзка и споделят финансите с половинката си. Венера и Марс се свързват с Плутон във вашия 8-и дом на съвместни ресурси. Напълно възможно е любимият ви човек да ви зарадва с новина за пари и това ще е повод за празнуване. Необвързаните Близнаци може да имат желанието да останат сами със себе си след неделя. Венера и Марс влизат в знака на Водолей и вашия 10-и дом. Имате идеи относно вашето лично израстване и не искате любовта да пречи на този процес.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари